Upphängare till havsfiske

När man fiskar i Norge är det vanligt att man använder upphängare till havsfiske. Med upphängare effektiviserar du ditt havsfiske. Du kan få 2-3 fiskar åt gången. När man pratar om upphängare till havsfiske så finns det många olika varianter beroende på vad man är ute efter för fisk. Variera färg och modeller tills du hittar en som fungerar för ...

När man fiskar i Norge är det vanligt att man använder upphängare till havsfiske. Med upphängare effektiviserar du ditt havsfiske. Du kan få 2-3 fiskar åt gången. När man pratar om upphängare till havsfiske så finns det många olika varianter beroende på vad man är ute efter för fisk. Variera färg och modeller tills du hittar en som fungerar för dagen.

Gummimakk är en upphängare till havsfiske som fungerar mycket bra och är den mest klassiska. En gumimakk är egentligen inte mer avancerad än en enkelkrok omsluten av en gummislang. Du kan även använda olika slags bläckfiskar som upphängare. Fiskar man mindre arter som makrill eller kanske betesfisk som småsej, finns det en variant som kallas häckla. Häcklor är samma princip men med mindre fjäderbeklädda krokar.

När man knyter sitt tackel med upphängare är det viktigt att knyta dem med mellanrum så dem inte kan fastna i varandra under fiskets gång, för då uppstår det ofta trassel. Linan som man knyter tacklet med bör givetvis vara anpassad till fisket, men det är viktigt att inte använd för klen lina. Har man flera upphängare så kan man få flera fiskar samtidigt, som under fajten drar åt två olika håll.

  • Med upphängare effektiviserar du ditt havsfiske
  • Många olika varianter och färger
  • Gummimakk, bläckfisk, häcklor
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 79 Produkter

826 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.92 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Johan 2017/03/29
Recension
Snabbt och smidigt . Toppbetyg
Bengt A... 2017/03/29
Leverans av varor från er!
Än en gång imponerande god service och mycket snabb leverans. Ni är ett föredöme för hur det...
Kurt Edström 2017/03/29
Jättenöjd
Jag handlar rätt mycket från er, är jättenöjd. Snabba leveranser!
Jon Olsson 2017/03/28
Bra service
Beställde snabbt och enkelt. Snabb leverans
Christer... 2017/03/28
havsfiske Norge
Jag har fiskat i Trönderlag och på flera andra ställen i Trondheimsfjorden men mest med handlina....

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.45