BFT - Big Fish Tackle

BFT -Big Fish Tackle är ett av de varumärken som satsar mest på predatorfiske. De tar fram många nya produkter som är anpassade för vårt predatorfiske i Norden. Allt från beten till håvar, kroklossare, drivankare och andra tillbehör för predatorfiske. BFT -Big Fish Tackle marknadsförs på den svenska marknaden av CWC AB med bla. Stefan "Trumman Trumstedt". 

Vilka är BFT i Sverige?

BFT marknadsförs av CWC eller Catch With Care AB som företaget egentligen heter. De är ett svenskt företag med bla. den kända sportfiskeprofilen Stefan "Trumman" Trumstedt som frontfigur. Företaget är med i utvecklingen av nya produkter för BFT. Därför passar många av deras produkter för den svenska marknaden. De är franåt och utvecklar nya produkter. Med andra ord är BFT en faktor att räkna med inom det svenska sportfisket. CWC marknadsför BFT på ett bra sätt med filmer, instruktioner mm för svenska fiskare. CWC har många återförsäljare på den svenska marknaden. Mieko Fishing är en av dem.

 • BFT har många återförsäljare, fiskebutiker i Sverige, Mieko Fishing är en av de större

BFT -Big Fish Tackle

BFT eller Big Fish Tackle som de heter är ett av de ledande varumärken inom predatorfiske i Skandinavien. De håller en hög kvalité på sina produkter och är med i framkant av utvecklingen. De senaste åreh har de satsat en hel del på havsfisket i Norge och speciellt produkter för fiske efter hälleflundra. BFT har även tagit trenden med finessfiske på allvar. De har ett bra utbud av produkter för dropshot.

 • BFT spön finns i många modeller, bla. havsfiske, jiggfiske, vertikalfiske mm.
 • BFT fiskeväskor är kända för kvalité och funktion.
 • BFT tillbehör som riggar, lekanden, beteslås, crimps, tafsar mm.
 • BFT Atlantic Glove
  BFT Atlantic Glove är en perfekt handske för fiske i kyligt väder. Den håller dig torr och med sin figursydda passform sitter den väldigt skönt på handen. Fiskehandsken är tillverkad av neoprene och har ett tunt foder av fleece.
 • BFT Flexhead
  BFT Flexhead är en ny typ av jiggskalle. Den är försedd med en skruv som håller din jigg på plats och du kan enkelt förse den med just den stingerkrok du vill ha till den aktuella jiggen.
 • BFT Stay-Lok
  BFT Stay-Lok är ett av de säkraste beteslåsen på sportfiskemarknaden. De har blivit ett begrepp inom gäddfiske men finns i olika storlekar som passar vid fiske efter andra arter.
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 109 Produkter

831 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.92 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Kent Johansson 2017/03/30
Nöjd kund
Snabb leverans, bra hemsida.
Kjelle 2017/03/30
Kanoners!
Allt flöt på hur bra som helst! Bästa spöpackningen jag sett, inte ens PostNord skulle kunna...
Magnus Gidlund 2017/03/29
Kanon ställe att handla på !!!
Kanon ställe att handla på och sinnesjukt snabb leverans.
Patrick 2017/03/29
Snabbt
Snabbt bra o billigt!
P-G Holmström 2017/03/29
Kanon
Supersnabb service och bra grejor

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.45