Fiskeglasögon

Här hittar du vårt sortiment av fiskeglasögon. Solglasögon som är polariserade, har styrka och läsruta - alla är väldigt användbara inom fiske. Förutom att skydda ögonen mot bländning så gör det minskade blänket att du enklare kan se vad som döljer sig under ytan. Vid just ytligt fiske som till exempel flugfiske eller jerkfiske så ser du lättare...

Här hittar du vårt sortiment av fiskeglasögon. Solglasögon som är polariserade, har styrka och läsruta - alla är väldigt användbara inom fiske. Förutom att skydda ögonen mot bländning så gör det minskade blänket att du enklare kan se vad som döljer sig under ytan. Vid just ytligt fiske som till exempel flugfiske eller jerkfiske så ser du lättare både betet, linan och fisken tack vare fiskeglasögon. Med fiskeglasögon på har du lättare att kunna koncentrera dig på vad som faktiskt händer i vattnet plus att det skyddar dina ögon tack vare dess UV 400-skydd.

När det kommer till just fiskeglasögon kan det vara svårt att veta vilka som passar just ens behov, nedan kommer några tips från oss på miekofishing.

Polariserade fiskeglasögon

Solglasögon som är polariserade är väldigt användbart inom fiske, förutom att skydda ögonen mot bländning så gör det minskade blänket att du enklare kan se vad som döljer sig under ytan. Många som köpt sina första polariserande fiskeglasögon inser snabbt skillnaden mellan polariserande- och icke polariserande. Tack vare att de polariserande linserna har ett "osynligt galler" släpper det in bara ett visst ljus - färgerna blir klarare och konstrasterna starkare. 

Olikfärgade linser

  • Gul lins: Med gul lins ser du bättre vid skymningsfiske eller då det är mulet ute.
  • Röd/Rosa lins: Röd- eller rosa lins blockerar ut blått ljus och gör kontrasterna högre, särskilt i svagt ljus.
  • Svart/Grå lins: Svart lins är perfekt vid riktigt starkt ljus, liksom även grå lins.

Fiskeglasögon med läslins

Fiskeglasögon med läsruta är perfekt för dig som har sämre syn att just se vad du knyter och binder men samtidigt fungera precis som vanliga solglasögon - som skydd mot dina ögon.

Varför fiskeglasögon?

  • Förbättrar kontrastseendet
  • Stoppar bländande reflexer
  • Höjer möjligheten att se vad som händer i vattnet
  • UV400-skydd
  • Skyddar ögonen mot krokar
Mer
Visar 1 - 20 av 20 Produkter

676 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.92 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Mikael mikaelsson 2017/02/18
Ismetes spö
Grymt snabb! tack för bra service
Jonster 2017/02/18
Snabb frakt utan problem
Beställde isfiske grejer. Kom snabbt som en blixt. Bra där Mieko.
Mats Rydbjörk 2017/02/18
Problemfritt
Smidig hantering från köp till leverans. Bra produkter.
Michael 2017/02/17
Havsmeteprylar
Otroligt snabb leverans, vi hade grejorna dagen efter
Ingemar Thulin 2017/02/16
Fiskeprylar
Supersnabbt och bra som vanligt

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.40