Fisketillbehör

Vårt utbud av tillbehör för sportfiske är stort. Här hittar du smådetaljer som beteslås, fjäderringar, lekande, sänken och tafsar. Viktiga fisketillbehör som fiskevåg, fiskehåv, huggkrok och verktyg som tänger av olika slag. Det finns även doftspray och doftämnen som populära Powerbait. Vi på Miekofishing.se har ett riktigt stort utbud av olika ...

Vårt utbud av tillbehör för sportfiske är stort. Här hittar du smådetaljer som beteslås, fjäderringar, lekande, sänken och tafsar. Viktiga fisketillbehör som fiskevåg, fiskehåv, huggkrok och verktyg som tänger av olika slag. Det finns även doftspray och doftämnen som populära Powerbait. Vi på Miekofishing.se har ett riktigt stort utbud av olika fisketillbehör. När du handlar beten och andra roliga fiskedrag, är det viktigt att du även kompletterar med fisketillbehören.

Vad är fisketillbehör?

Fisketillbehör kan vara allt möjligt inom fiske, det är egentligen ett väldigt brett spann på fiskeutrustning. Alla möjliga tillbehör som används till fisket kan vi kalla fisketillbehör. Vissa viktigare än andra! En del fisketillbehör är absolut inte ett måste, medan andra är otroligt viktiga att du har bland din arsenal av prylar. Här nedan ser ni en lista på exempel av fisketillbehör.

  • Beteslås, tafs, lekande & fjäderringar
  • Fiskesänken i olika form
  • Fiskeverktyg i form av tänger, avbitare, fiskevåg och knivar
  • Fiskehåv och huggkrok
  • Doftspray och andra doftämnen
  • Flöten, och andra metetillbehör

Är fisketillbehör viktiga?

Själva fisketillbehören är mycket viktigare än man kan tro. En duktig fiskare har inte alltid det bästa fiskespöet, fiskerullen eller fiskedragen, utan mycket hänger på små detaljer som vi kallar fisketillbehör. Vilket beteslås eller tafs du väljer kan ibland ha oerhört stor betydelse om du ska få upp storfisken, när den väl nappar. Ibland är fisketillbehör viktigare än någonsin, då det hänger på vart minsta lilla gram på sänket, för att utgången i fisket ska bli så effektiv som möjligt.

När du väl börjar använda fisketillbehör i form av verktyg, som tänger, avbitare, huggkrok, håvar och vågar - då är även dessa otroligt viktiga att ha ordentliga prylar. Krokar du en riktigt stor fisk som du verkligen inte vill tappa behöver du en bra håv för att landa fisken på ett säkert sätt. När du väl får upp storfisken, det är väl klart att du vill ha en bra fiskevåg att väga den med, för att få ut korrekt vikt. Ska man släppa tillbaka fisken är det givetvis viktigt att du har fisketillbehör som en bra fisketång för att kroka av fisken, samt en avkrokningsmatta för att skona fiskens slemskikt.

Mer
Visar 1 - 1 av 1 Produkter

700 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.92 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Rodney Berglund 2017/02/23
Bästa webb butiken.
Klart bästa webb bitiken!!
Ronny Liljeholm 2017/02/23
Isborr
Smidig, snabb hemsida, enkelt att lägga beställning. Produkten fanns ej på lager men utlovad...
Robert Sandström 2017/02/23
Måste erkänna att det påminner om unga dagar!
Ni är verkligen snabba! Jag beställde på onsdag och hade ingen förhoppning om leverans före...
Peter 2017/02/23
Perfekt
Snabbt och smidigt ifrån beställning till faktura. Det fungerade klockrent, har beställt...
Mikael Hahne 2017/02/23
Köp
Lika bra service å snabb leverans som förra gången!!!!!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.40