Beteslås

Här hittar ni vårt sortiment av beteslås. Vi erbjuder många olika modeller och storlekar för att du skall hitta just din favoritmodell av beteslås. Det som skiljer de olika modellerna är hur man öppnar och stänger dem. På vissa modeller trär man enkelt in betets fästpunkt i beteslåset.

AFW Beteslås

AFW eller American Fishing Wire som de egentl...

Här hittar ni vårt sortiment av beteslås. Vi erbjuder många olika modeller och storlekar för att du skall hitta just din favoritmodell av beteslås. Det som skiljer de olika modellerna är hur man öppnar och stänger dem. På vissa modeller trär man enkelt in betets fästpunkt i beteslåset.

AFW Beteslås

AFW eller American Fishing Wire som de egentligen heter har fantastiskt hög kvalité på sina beteslås. De tillverkas i USA och är mycket populära på den amerikanska och australiensiska marknaden. Trots den extremt höga kvalitén håller AFW en acceptabel prisnivå. Det kan de förmodligen uppnå de de tillverkar enorma mängder till den amerikanska marknaden. De fiskare i Sverige som testat AFW beteslås fortsätter.

  • AFW Mighty-Mini Snap Swiwels
  • AFW Duo Lock Snap

Darts Beteslås

Svenska Darts är kända för sina tillbehör för sportfiske. Precis som de flesta andra produkter de har tagit fram är deras lekanden genomtänkta och håller hög kvalité.

  • Darts Beteslås
  • Darts Wheighted Strong Snap
  • Darts Beteslås Clip Lock

BFT Betelås

BFT är med i framkant av utvecklingen och samma sak gäller beteslås. Den kände sportfiskeprofilen Stefan Trumstedt är med och styr arbetet med nya produkter på ett framgångsrikt sätt hos BFT. De håller en mycket hög kvalité och många fiskare gillar deras olika lås för beten. Har du inte testat så bör du göra det.

  • BFT Fastcatch Clip
  • BFT Crosslock & Swivel
  • BFT Stay Look Snap
  • BFT Ball Bearing Tournament Snap

Viktigt information

Ett beteslås som öppnas och stängs många gånger blir med tiden svagare. Det gäller hur bra beteslås man än har. Det är fysikens lagar som gör att materialets styrka mattas när det öppnas och stängs. Desto fler gånger det öppnats och stängts desto svagare blir det. Med andra ord är beteslås färskvara och skall bytas med jämna mellanrum. En av de absolut vanligaste orsakerna till tappad fisk är dåliga eller utnötta beteslås.

Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 60 Produkter

672 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.92 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Ingemar Thulin 2017/02/16
Fiskeprylar
Supersnabbt och bra som vanligt
Karin Pettersson 2017/02/16
Recension
Jag är jättenöjd med leveransen från er ,den var snabbt expedierad.Kommer säkert handla av er igen.
Lars Forsblom 2017/02/16
Ismetesspön 3 st
Första gången jag beställde. Lätt att skapa ett konto. Säker betalning med Klarna. Snabb leverans...
Micke 2017/02/15
Snabbt
Kan bara bli imponerad grymt snabb leverans
Egon 2017/02/15
Isfiskepulka
Smidig beställning och snabb leverans. Funkar kanon.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.40