Vibrax spinnare

Vibrax Spinnare är en riktig klassiker, de flesta har en av dessa fantastiska spinnare i sina draglådor. Den har funnits med länge och frågan är om den inte blir bättre med åren. Hur som helst är det en riktigt populär spinnare som levererar abborre, harr, öring, röding, regnbåge mm. Det mesta egentligen! Vid fjällfiske i Norrbotten är det Vibra...

Vibrax Spinnare är en riktig klassiker, de flesta har en av dessa fantastiska spinnare i sina draglådor. Den har funnits med länge och frågan är om den inte blir bättre med åren. Hur som helst är det en riktigt populär spinnare som levererar abborre, harr, öring, röding, regnbåge mm. Det mesta egentligen! Vid fjällfiske i Norrbotten är det Vibrax spinnare en av de vanligaste spinnare. Det är få fiskare som ger sig upp till fjällen utan några Vibrax i draglådan. Den är så inkörd att vissa kunder tom. kallar alla spinnare för Vibrax.

Vibrax spinnare

Vibrax spinner mycket bra i vattnet, även vid låga farter. Den har inga problem i strömmande vatten heller. Det som är unikt med Vibrax är att den ger ifrån sig extra mycket vibrationer, alltså ljudvågor, under vattnet. Det är den unika kroppen som är formad som en "klocka" som ger dessa ljudvågor tillsammans med skeden som snurrar även vid låg fart på spinnaren. Detta lockar på fisken och triggar den till att hugga. Vibraxen finns i mycket fina och originella färger. Olika storlekar, från väldigt små till ordentligt stora. Har du inte testat Vibrax spinnare bör du verkligen göra det!

  • Vibrax har en unik kropp som ger ifrån sig vibrationer i vattnet
  • Försedd med vass trekrok av hög kvalité
  • Finns i många storlekar och färger
  • Mycket effektiv på de flesta arter

Hur fiskar jag med min Vibrax Spinnare?

När du fiskar med din Vibrax låter du den sjunka till botten. Räkna gärna långsamt 1, 2, 3 osv... När linan slackar har spinnaren tagit botten. Om du räknat till 7 så kan du nästa kast börja spinna hem den vid 6, dvs strax ovanför botten. Veva hem spinnaren oregelbundet. Gör spinnstopp, fartökningar och låt den sjunka till botten igen. Fisken hugger ofta ju mer oregelbundet du fiskar hem den. Om du har fiskar som följer efter utan att hugga bör du byta till samma spinnare men i mindre modell. Då hugger ofta fisken. Vill du öka chanserna att få hugg extra mycket kan du preparera din Vibrax med doftspray.

Mer
Visar 1 - 22 av 22 Produkter

672 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.92 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Ingemar Thulin 2017/02/16
Fiskeprylar
Supersnabbt och bra som vanligt
Karin Pettersson 2017/02/16
Recension
Jag är jättenöjd med leveransen från er ,den var snabbt expedierad.Kommer säkert handla av er igen.
Lars Forsblom 2017/02/16
Ismetesspön 3 st
Första gången jag beställde. Lätt att skapa ett konto. Säker betalning med Klarna. Snabb leverans...
Micke 2017/02/15
Snabbt
Kan bara bli imponerad grymt snabb leverans
Egon 2017/02/15
Isfiskepulka
Smidig beställning och snabb leverans. Funkar kanon.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.40