Pimpelbeten

Här hittar ni alla våra olika pimpelbeten i olika underkategorier, såsom mormyskor, balanspirkar, rödingblänken, pimpeljiggar, blinkpirkar och vertikalpirkar.

Pimpel

Pimpelbeten, pimpel eller pimpeldrag är olika ord för olika typer av beten som används när man pimplar, antingen från is eller från båt. Det vanligaste är givetvis att man använde...

Här hittar ni alla våra olika pimpelbeten i olika underkategorier, såsom mormyskor, balanspirkar, rödingblänken, pimpeljiggar, blinkpirkar och vertikalpirkar.

Pimpel

Pimpelbeten, pimpel eller pimpeldrag är olika ord för olika typer av beten som används när man pimplar, antingen från is eller från båt. Det vanligaste är givetvis att man använder pimpelbeten från isen, men principen är detsamma ifrån båt. Pimpel är utformade för att fiskas vertikalt, alltså att man fiskar de rakt ovan ifrån. De senaste åren har även nytänkande som pimpelfiske med pimpeljiggar nått oss i Sverige. Detta ger en variation till de klassiska pirkarna och kan vara avgörande för om du får fisk eller inte. Det har även blivit vanligare att mäska under isen för att locka till sig fisken. Doftsprayer är också en variant som ofta används med framgång på en pimpel.

Mer

700 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.92 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Rodney Berglund 2017/02/23
Bästa webb butiken.
Klart bästa webb bitiken!!
Ronny Liljeholm 2017/02/23
Isborr
Smidig, snabb hemsida, enkelt att lägga beställning. Produkten fanns ej på lager men utlovad...
Robert Sandström 2017/02/23
Måste erkänna att det påminner om unga dagar!
Ni är verkligen snabba! Jag beställde på onsdag och hade ingen förhoppning om leverans före...
Peter 2017/02/23
Perfekt
Snabbt och smidigt ifrån beställning till faktura. Det fungerade klockrent, har beställt...
Mikael Hahne 2017/02/23
Köp
Lika bra service å snabb leverans som förra gången!!!!!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.40