Bomber Lures

Bomber Lures från Pradco Fishing är oerhört välkända för deras vobbler i olika modeller. De har även en del andra produkter men det är wobblers de är kända för.

Bomber Wobbler

Bomber är ett amerikanskt varumärke och storsäljare här i Sverige. Modellen Long A i storlek 14 och 15 är den vobbler som är absolut populärast och säljer mycket till trolling efter öring och lax. Givetvis har Bomber många andra vobbler som funkar bra till både gädda, gös och abborre.

Under 80-talet var Bomber en mycket populär gädd och göswobbler. På den tiden fanns inte samma utbud som i dag och det var svårt att hitta stora wobblers. På den tiden var Bomber en stor wobbler. Med åren har det kommit otroligt många nya gädd och göswobblers men Bomber står sig fortfarande i konkurrensen.

Bomber wobblers har gjort sig kända för att det är en mycket bra wobbler. Den håller hög kvalité och den fångar fisk. Den är även populär för att den är prisvärd. Den är försedd med bra trekrokar som tränger in i stenhårda fiskkäftar vid mothugg. De finns i modeller som simmar medeldjupt och även en modell som simmar riktigt djupt. Den djupgående är en mycket populär wobbler för bla. gösfiske.

Ska du fiska efter lax, öring eller andra arter så rekommenderar vi verkligen vårt sortiment av vobblers från Bomber Lures.

  • Bomber B14A
    Bomber B14A är en riktig klassiker för öring och lax. Wobblern som är 9 cm lång fungerar dessutom mycket bra vid fiske efter abborre, gös och gädda.
  • Bomber B16A
    Wobbler Bomber B16A är 16 cm lång och är en trojänare med många stora fiskar på sitt samvete. Den levererar fortfarande många stora fiskar och är väldigt populär.
  • Bomber B25A Deep Long A
    Bomber B25A Deep Long A är 12 cm lång och är en riktig gösdräpare med många stora fiskar på sitt samvete. Den har genom åren levererat många stora fiskar och är väldigt populät vid trollingfiske efter gös..
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 154 Produkter

891 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.92 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Thomas Johnsson 2017/04/27
Bästa servicen
Snabb service och dom bästa produkterna och priserna rekomenderas starkt
Henrik Tideström 2017/04/25
Mycket bra service
Mycket bra service och snabb leverans
fredrik johansson 2017/04/25
order
kanonbra service,ringde upp och frågade om det gick bra med annan färg på blänket eftersom det...
Johan Holmström 2017/04/21

Supersnabbt som vanligt :o)
Besim 2017/04/20
Bästa o Snabbaste
Finns alltid sakerna som man behöver och alltid de senaste produkterna. Snabb levarans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.45