Köp dina isdubbar på Mieko Fishing!
Wiggler Reference DUBB

Isdubbar med visselpipa och inbyggd kompass

99,00 kr
Inkl. moms
I Lager

Isdubbar med visselpipa och inbyggd kompass. Greppvänliga handtag, flytande, spetsar i rostfritt bergsstål. Plastdetaljer i köldtålig HD-polyten. Besök vår webshop.

Isdubbar med visselpipa och inbyggd kompass. Säkerheten kommer alltid först och isdubbar bör du alltid ha på dig ute på isen, särskilt i början och slutet av säsongen då isarna är extra opålitliga. Isdubbar är en mycket billig livförsäkring.

Isdubbarna ska sitta högt upp runt din hals och vara enkla att greppa tag om, även med handskar på. Dem gör ingen nytta i väskan eller innanför kläderna. Dessa isdubbar har greppvänliga handtag och flyter, vilket underlättar om du skulle hamna i vattnet.

Såhär använder du isdubbar


Det är viktigt att veta hur man använder isdubbar. Pröva dem! När du faller i vattnet finns det en risk att du p.g.a. det kalla vattnet drabbas av chock. Det bästa är att behålla lugnet och med kraftigt ryck lossa dubbarna från fästet som sitter runt din hals. Med hjälp av isdubbarnas piggar drar du dig upp på isen samtidigt som du sparkar och hjälper till med benen. Du ska alltid ta dig upp åt samma håll som du kom ifrån, här vet du att isen är säker. Efter du tagit dig upp på isen kryper du tillbaka på ett säkert avstånd ifrån vaken. Vid vakens kanter kan isen vara svag. Du vill inte placera din tyngd på en liten area genom att ställa dig upp.

Om man inte tar sig upp själv, trots att man har isdubbar, så har du en visselpipa till hjälp för att kalla på hjälp. Genom att en kompis ger dig den förlängda armen (vilket kan vara en räddningslina, en stav eller gren) kan hen hjälpa till att dra upp dig.

    • Greppvänliga handtag
    • Lätta att få fram utan trassel
    • Flytande Isdubbar
    • Visselpipa med inbyggd kompass
    • Spetsar i rostfritt stål, 33 mm långa

Referens DUBB
Varumärke Wiggler
ean13 7340010379325

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites