Beteslås

Här hittar ni vårt sortiment av beteslås. Vi erbjuder många olika modeller och storlekar för att du skall hitta just din favoritmodell av beteslås. Det som skiljer de olika modellerna är hur man öppnar och stänger dem. På vissa modeller trär man enkelt in betets fästpunkt i beteslåset. Det finns även beteslås med och utan lekande. Du kommer att ...

Här hittar ni vårt sortiment av beteslås. Vi erbjuder många olika modeller och storlekar för att du skall hitta just din favoritmodell av beteslås. Det som skiljer de olika modellerna är hur man öppnar och stänger dem. På vissa modeller trär man enkelt in betets fästpunkt i beteslåset. Det finns även beteslås med och utan lekande. Du kommer att hitta din favoritmodell.

Viktigt information om beteslås

Ett beteslås som öppnas och stängs många gånger blir med tiden svagare. Det gäller hur bra beteslås man än har. Det är fysikens lagar som gör att materialets styrka mattas när det öppnas och stängs. Desto fler gånger det öppnats och stängts desto svagare blir det. Med andra ord är beteslås färskvara och skall bytas med jämna mellanrum. En av de absolut vanligaste orsakerna till tappad fisk är dåliga eller utnötta beteslås. Tänk verkligen på det. Byt dina beteslås med jämna mellanrum.

  • Beteslås är färskvara, byt dem med jämna mellanrum

Vilka beteslås är bäst?

Det finns mängder av olika beteslås på marknaden. I stort sett alla varumärken har ett gäng olika modeller att välja på. Vilka som är bäst går inte att säga. Olika modeller är bra till olika typer av fiske. Det är dessutom en smaksak vilka man gillar beroende på hur man tycker de fungerar att öppna och stänga. Det finns beteslås med och utan lekande. Vilket du bör använda beror på vilken typ av bete du använder. När man fiskar med spinnare och skeddrag behövs oftast lekande på beteslåset. Dessa beten snurrar i vattnet vilket gör att linan blir tvinnad om man inte använder lekande. När man däremot fiskar med jigg, wobbler eller andra typer av beten som inte snurrar behövs inte lekande till beteslåset. Då blir det smidigare och mindre klumpigt att välja beteslås utan lekande. Det finns många olika modeller av lås med olika varianter att stänga och öppna. Vissa modeller har en funktion där man inte öppnar själva låset utan vrider in betets ögla. Dessa brukar ofta vara starka och bra.

AFW Beteslås

AFW eller American Fishing Wire som de egentligen heter har fantastiskt hög kvalité på sina beteslås. De tillverkas i USA och är mycket populära på den amerikanska och australiensiska marknaden. Trots den extremt höga kvalitén håller AFW en acceptabel prisnivå. Det kan de förmodligen uppnå de de tillverkar enorma mängder till den amerikanska marknaden. De fiskare i Sverige som testat AFW beteslås fortsätter.

  • AFW Mighty-Mini Snap Swiwels
  • AFW Duo Lock Snap

Darts Beteslås

Svenska Darts är kända för sina tillbehör för sportfiske. Precis som de flesta andra produkter de har tagit fram är deras lekanden genomtänkta och håller hög kvalité.

  • Darts Beteslås
  • Darts Wheighted Strong Snap
  • Darts Beteslås Clip Lock

BFT Beteslås

BFT är med i framkant av utvecklingen och samma sak gäller beteslås. Den kände sportfiskeprofilen Stefan Trumstedt är med och styr arbetet med nya produkter på ett framgångsrikt sätt hos BFT. De håller en mycket hög kvalité och många fiskare gillar deras olika lås för beten. Har du inte testat så bör du göra det.

  • BFT Fastcatch Clip
  • BFT Crosslock & Swivel
  • BFT Stay Look Snap
  • BFT Ball Bearing Tournament Snap
Mer
per sida
Visar 49 - 80 av 80 Produkter

1587 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Staffan Persson 2019/09/24
Snabb leverans
Väldigt nöjd med företagets snabba leverans
Magnus Ryytty 2019/09/20
Bra support och snabb leveranstid
Mycket nöjd med support och leveranstid. Rekommenderas
Simon 2019/09/19
Omdöme
Bra priser och snabb frakt!
roger sjöberg 2019/09/19
order.
snabb och bra leverans, bra att kamagatsu jiggskalle 150g 12/0 fanns, den kan vara knepig att få...
Lars Gullstrand 2019/09/18
Lite småsaker
Beställde lite småsaker! Snabb leverans och allt som det ska vara

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50