Havsfiskejigg

Vi har ett brett sortiment av havsfiskejigg.

Varför skall man fiska med havsfiskejigg?

Välj bland Savage Gear Cutbait Herring, Sandeel, Mieko Predator, Westins Red Ed, Crazy Daisy, Big Bob eller andra shad och tailjiggar. De senaste åren har havsfiskejigg blivit otroligt populärt vid fiske i Norge. Jiggarna för havsfiske har de senaste åren ut...

Vi har ett brett sortiment av havsfiskejigg.

Varför skall man fiska med havsfiskejigg?

Välj bland Savage Gear Cutbait Herring, Sandeel, Mieko Predator, Westins Red Ed, Crazy Daisy, Big Bob eller andra shad och tailjiggar. De senaste åren har havsfiskejigg blivit otroligt populärt vid fiske i Norge. Jiggarna för havsfiske har de senaste åren utvecklats väldigt mycket. Stingerkrokar har utvecklats och vid fiske efter hälleflundra används mest enkelkrokar för att förbättra krokningsförmågan och underlätta avkrokningen av fisken. Havsfiskejiggarna har även utvecklats för att stimulera fiskens huggreflexer genom mer naturtrogna jiggar, jiggar med långa tailar som kan reta de mest tröga fiskar till hugg. Även jiggarnas färger har utvecklats de senaste åren.

 • Havsfiskejigg ger ofta färre men större fiskar
 • Fisken spottar inte då den biter i en mjuk jiggkropp
 • använd gärna stingerkrok för bättre krokning
 • Ofta bästa betet för stor torsk och hälleflundra

Westin Crazy Daisy

Crazy Daisy är en havsfiskejigg som kommer ge alla havsfiskare en stor fördel när man fiskar efter hälleflundra eller stor torsk. Jiggen funkar extra bra när de större fiskarna är riktigt tröga och svåra att lura till hugg. Medföljer gör ett jigghuvud, en stinger och två jiggkroppar. Curlytailen används för en lugnt fiske, även vid riktigt långsamt fiske. Medan paddletailen utstrålar en skrämd flyende fisk, som ofta triggar de stora rovfiskarna. Westin Crazy Daisy's form och profil är baserad på utseendet hos en liten sej, som många rovfiskar i havet livnär sig på. Ett tips för att få en perfekt jigg för havsfiske är att limma kroppen mot jiggskallen. Då håller jiggen ännu längre och du kan fokusera på att fiska i stället för att byta jiggkropp på skallen. Finns i två storlekar.

 • Mycket bra stingerkrok, WMC trekrok
 • Varje Crazy Daisy leveras med två olika jiggkroppar
 • Rör sig attraktivt i vattnet

Westin Slim Jim

har en väldigt unik gång i vattnet. Den är utformad som en tobis och kan fiskas oerthört långsamt till supersnabbt. Det följer med en stinger och två jigkroppar, en curltail och en paddletail. Med tanke på utformningen av jiggen dyker den snabbt ner till botten, så ni har bra kontroll på denna utmärkta havsfiskejigg. Använd så tull lina ditt fiske tillåter så får du utmärkt kontroll på Westin Slim Jim även på större djup och vid snabba drifter. Westin Slim Jim fångar allt ifrån sej och torsk till hälleflundra. 

 • Westin Slim Jim har sylvassa WMC krokar 
 • Levereras med två olika jiggkroppar
 • Fungerar utmärkt vid traditionellt havsfiske och speed jigging
 • Simmar mycket attraktivt i vattnet

Savage Gear Cutbait Herring

Savage Gear Cutbait Herring har på några år blivit en mycket populär jigg vid havsfiske i Norge. Den finns i två storlekar och ett antal fina färger. Cutbait kan fiskas både med och utan stingerkrok. Vid hälleflundrafiske krokas fler fiskar om jiggen förses med stingerkrok. Jiggen designades av Mads Grosell, Savage Gear. Hans utgångspunkt var att ta fram en jigg som till formen ser ut som en sill. Sillen är en mycket vanlig betesfisk för torsk, hölleflundra, sej mfl. rovfiskar. Mads gjorde en avgutning av en riktig sill och resultatet blev den mycket populära Cutbait Herring. Jiggen är mycket populär vid fiske i Norge efter stor torsk, hälleflundra och sej. 

 • Den idenstiska formen av en sill attraherar havets rovfiskar
 • Sylvass ryggkrok som drivs in i stenhårda fiskkäftar
 • Fiska gärna Cutbait Herring aktivt
 • mycket hållbart gummi

Spro Salty Beast

Salty Beast är en klassisk havsfiskejigg med en kraftig enkelkrok på ryggen och två öglor att fästa linan i på själva skallen. Den främre öglan ger Beasten en gång upp och ned i vattnet medan den bakre öglan gör att jiggen ligger mer vågrätt i vattnet och simmar ut åt sidorna. Beast simmar fint i vattnet och vickar på stjärten på ett attraktivt sätt. Skall du fiska hälleflundra och stor torsk bör du definitivt ha några Salty Beast med dig i fiskeväskan.

 • Salty Beast finns i två vikter, 470 och 275 gr
 • Levereras i paket om två kroppar och en skalle
 • Fiskar du hälleflundra eller stor torsk bör du ha några Salty Beast

Savage Gear Sandeel

Sandeel från Savage Gear är en imitation av en tobis. Den fiskas med fördel med lite lättare utrustning. Den långsmala formen gör att de sticker som ett spjut mot botten. Det gillar gråsejen! Den ger litet motstånd i vattnet vilket gör att den är lättfiskad. Sandeel är perfekt att kasta med. Ta gärna med din gäddutrustning och fiska med den. Perfekt för lätt fiske i havet.

 • Savage Gear Sandeel är en tobisimitation
 • Den levereras med en skalle och två kroppar
 • Finns i flera vikter med 150 gr som tyngst

Westin Big Bob

Westin Big Bob är framtagen för fiske efter stor torsk och framförallt skrei. Den är precis som namnet säger stor, riktigt stor. Den större storleken har en längd på hela 40 cm! Den sållar ut de mindre fiskarna då den helt enkelt är för stor för att de skall hugga. Perfekt vid fiske i stim där du vill ha de stora fiskarna.

 • Big Bob finns i två vikter, 730 och 480 gr.
 • För dig som vill ha stor fisk
Mer
per sida
Visar 49 - 96 av 217 Produkter

2357 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Christer T 2020/10/23
Långedrag
Snabbt o bra ,kommer nog handla där igen
Rolf Pettersson 2020/10/23
Knallpåken knallar.
Supersnabb leverans!!!
Pär Svensson 2020/10/22
Spinnare
Inga problem alls,klockrent.
Gunilla 2020/10/22
Mycket snabb leverans
Supersnabb leverans!
Marcus Larsson 2020/10/20
Jättesnabb leverans
Bra kvalitet på sakerna!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50