Ny Angeldon "Vindfälledödarn" med WM-mekanismen 3-krok komplett sats 10-pack

Angeldon "Vindfälledödarn" med WM-mekanismen 3-krok komplett sats 10-pack

Fri frakt med Omgående leverans

1 575 kr

  • Kontakt 023-62170
  • 120 dagar öppet köp
  • Fraktfri produkt
  • Fria returer

angeldon-wm-3krok-vindfäll10pack

  • WM-mekanismen
  • 100 % svensktillverkad
  • Bästa angeldonet
  • Komplett med frysplugg
  • 3-krok
  • Vindfälledödarn

Mer information

Angeldon med WM mekanismen "Vindfälledödaren". Komplett sats om 10 don, 10 vippor, 10 fryspluggar (monterade), en frysflaska och en ask Sellier & Bellot (100 skott). På varje don är även tafs, bly och 3-krok monterad. 100 % svensktillverkade av Mieko Fishing.

Vindfälledödaren är som namnet säger ett effektivt sätt att kunna bedriva angelfiske även i hårt väder, utan att riskera blåsnapp/vindfälle. Dom här dona håller vad dom lovar i alla väderVindfälledödaren innebär att vi monterar ett beteslås på pinnen. Från denna monteras vid hårt väder en tafs som kopplas på sprötet längs ut efter man hängt upp angellinan på sprötet. När vindfälle eliminering är apterad kan endast sprötet lösas ut om angellinan dras rakt nedåt (ej från sidan där vinden kommer ifrån). Tafs för vindfälle eliminering medföljer till alla don. Angeldonet vindfälledödaren har även extra lång pinne.

Våra angeldon är tillverkade av nästintill kvistren fura, med rundade kanter, färgade med äkta lackbets. På den nya bredare rullen ligger ca 30 meter av våran bästa lina som är vaxad för minimal vattenupptagning. Brottstyrkan är hela 47 kg. Den nya rullen är även försedd med vev för lättare linupptagning utan att behöva ta av sig handskarna. Vill man inte ha veven kan man enkelt ta bort den med en avbitare.

Den omtalade och hyllade WM mekanismen sitter originalmonterad vilket garanterar riktig knall varje gång det blir fäll. WM-mekanismen fungerar bäst med skott från Sellier & Bellot (6 mm) vilket också ger en låg knallkostnad.

I detta paket levereras angeldonen med 3-krok (storlek 2) och tafs. Vi sätter på lämpligt bly så vippan får en fin böj.

Vippa/nappindikator i rostfritt fjäderstål ingår alltid i priset. Våra egentillverkade angeldon står i en klass för sig och kan aldrig jämföras med andra don. Vi har patentet på WM-mekanismen.

Vi har valt att lansera det här paketet med monterad frysplugg och den speciella frysflaskan. Detta helt enkelt för att det är så överlägset bra att ingen skulle vinterfiska utan dessa produkter om de visste hur bra dom är. Frysflaskan har utdragbar pip, något vinklad och med öppning/stängning som förhindrar onödigt söl.

Ismete tillbehörAngeldon

 Inga recensioner än
Skriv en recension!

Skriv din recension

Angeldon "Vindfälledödarn" med WM-mekanismen 3-krok komplett sats 10-pack

Angeldon "Vindfälledödarn" med WM-mekanismen 3-krok komplett sats 10-pack

Angeldon "Vindfälledödarn" med WM mekanismen. Komplett sats om 10 don, 10 vippor, 10 fryspluggar, en frysflaska och en ask ollonskott (100 st).

1440 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Mathias Bergling 2019/01/03
Jättebra!
Bra kommunikation och Snabb leverans!
Elisabeth 2019/01/03
Toppbetyg!
Kanonbra, enkelt att beställa, snabb leverans!
Martin Stenhaugen 2018/12/27
Oerhört snabb leverans
Alltid snabb med leveransen.
Lasse Modd 2018/12/26
Snabbt och bra
Lätt att handla och snabb och bra leverans. Enda nackdelen är samarbetet med Klarna. Bra att...
Sören Johansson 2018/12/25
50-lapp
Bra o snabb leverans!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50