Köp din Rapala Super Shadow Rap 16 cm - Unreal Koi online på Mieko Fishing!
Rapala Reference 101662

Rapala Super Shadow Rap 16 cm - Unreal Koi

169,00 kr
Inkl. moms

Tillbehör

Sista produkten i lager

Rapala Super Shadow Rap kan vevas hem som en vanlig wobbler med en rullande gång. Betet kan även jerkas hårt för en oregelbunden bred sida-sida gång för att täcka vatten eller twitchas sakta när du vill stanna i huggzonen. 

Super Shadow Rap är ett XL-format av Rapala Shadow Rap som sedan tidigare är känt som ett av de främsta hårdbetena för grov abborre. Super Shadow Rap är en 16 cm lång wobbler som sjunker långsamt vilket gör den till ett perfekt byte för gädda och andra större predatorfiskar.

Rapala Super Shadow Rap kan vevas hem som en vanlig wobbler med en rullande gång. Den långa kroppen imiterar siluetten av en större betesfisk och detta tillsammans med aktionen gör att detta verkligen ger sken av att vara en lätt måltid som är värd att lägga tid på. Super Shadow Rap kan även jerkas hårt för en oregelbunden bred sida-sida gång för att täcka vatten eller twitchas sakta när du vill stanna i huggzonen. Super Shadow Rap har ett extremt bra ”häng” i vattnet som är effektivt vid långa vevstopp för trög fisk eller i kallt vatten.

Med en vikt på 77gr så är den lätt att fiska med både haspel och spinn.

  • 77 gram
  • 16 cm
  • Simdjup 1-1,4 m
  • VMC Krokar storlek 3/0
  • Slow Sinking
Referens 101662
Varumärke Rapala
ean13 022677294797

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites