Köp Westin Tommy The Trout 15 cm - Brook Trout, på Miekofishing.se!
Westin Reference WS07801

Westin Tommy The Trout 15 cm - Rainbow Trout

139,00 kr
Inkl. moms
Sista produkten i lager

Westin Tommy The Trout 15 cm - Brook Trout är det mest önskade byte som en rovfisk kan tänka sig. För en stor rovfisk som gäddan finns det inget bättre byte än en fet öring. Färgen ska efterlikna en regnbåge.

Westin Tommy The Trout 15 cm - Rainbow Trout är det mest önskade byte som en rovfisk kan tänka sig. För en stor rovfisk som gäddan finns det inget bättre byte än en fet öring. Det är känt att de största rovfiskarna växer upp och livnär sig på öring, regnbåge eller annan laxartad fisk. Flera rekordgäddor fångas i P&T-vatten, där de kan äta sig extra tjocka.

Westin Tommy The Trout är ett riktigt naturtroget bete ändå ut i fenspetsarna. Dem detaljerade bröst- och bukfenorna fladdrar i vattnet för att utlösa fler hugg. Med sin låga flytkraft, stiger Westin Tommy The Trout sakta till ytan när du gör ett spinnstopp. Mycket effektivt vid spinnfiske!

Denna nya modell för hösten 2015 är 15 cm långt och väger endast 40 gr, vilket gör den enkel att kasta med de flesta spön. Denna wobbler har en mycket bra gång i vattnet och går på 2-5 meters djup. Den har en sylvass japansk trekrok och är helt blyfri.
Färgen Rainbow Trout ska efterlikna en regnbåge. Perfekt i P&T-vatten där regnbåge planteras ut. Gäddorna äter dessa som godis.

  • Blyfri
  • Sylvass japansk trekrok
  • Fiskedjup: 2-5m
  • Lätt att byta jiggkropp
  • Löpande tråd från ögla till krok.
  • Sakta flytande
  • 150 mm lång och väger 40 g
Referens WS07801
Varumärke Westin
ean13 5707549334485

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites