Köp Pig Shad 23 cm - Hjortron på Miekofishing.se!
Strike Pro Reference 29-SP172A-Z1152-1

Pig Shad 23 cm - Hjortron

119,00 kr
Inkl. moms

Tillbehör

I Lager

Pig Shad 23 cm är ett otroligt populärt bete för gädda! Pig Shad har en förförisk vaggande gång samtidigt som den simmar med huvudet fram och tillbaka. Stjärten paddlar och vrider i ett lågfrekvent tempo. En perfekt imitation av en skadad betesfisk som långsamt lunkar fram med dess sista krafter!

Pig Shad 23 cm är ett otroligt populärt bete för gäddfisket och har en fantastisk gång i vattnet. Denna customfärg från Mieko är extra bra på våren, före och efter leken.

Pig Shad har en förförisk vaggande gång samtidigt som den simmar med huvudet fram och tillbaka. Stjärten paddlar och vrider i ett lågfrekvent tempo. En perfekt imitation av en skadad betesfisk som långsamt lunkar fram med dess sista krafter! Giant Pig Shad har en unik profil som liknar en välmatad betesfisk. Den fungerar utmärkt att rigga med jiggskalle eller med BFT Flexhead Pike. Med shallowskruv så kommer den vaggande och simmande gången verkligen till sin rätt. Tackla den med BFT's shallow Stinger rig och veva hem den riktigt långsamt över grunt vatten. Chomp! Chomp!

Använd BFT Shallow Stinger Rig till din Pig Shad för optimalt resultat! Titaniumvarianten är lite dyrare men håller mycket hög kvalitet.

  • Pig Shad
  • Färg: Hjortron (customfärg från Mieko)
  • Längd: 23 cm
  • Vikt: 90 gram
  • Grymt gäddbete!
Referens 29-SP172A-Z1152-1
Varumärke Strike Pro
ean13 7340029422517

16 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites