Daiwa

Daiwa är en av de största varumärkena inom fiskebranschen idag och har utvecklats enormt mycket. Daiwa är framförallt kända för sina mycket fina och högakvalitativa fiskerullar, allt ifrån lågprofil till haspel- och inkapslade rullar. Deras första fiskerulle introducerades redan 1955. Det mest intressanta idag med Daiwa som varumärke att de under 2016 inleder en rejäl satsning på den Skandinaviska marknaden med speciellt framtagna produkter och extra resurser.

Välkända och populära produkter från Daiwa är framförallt deras spinnrulle Lexa och trollingrulle SG47. Vi på Mieko Fishing tycker Daiwa’s fiskeprylar är mycket läckra och oerhört väl igenomtänkta.

Daiwa första HASPELRULLE rullade av monteringsbandet 1955. Sedan dess har företaget vuxit till en av de största och mest inflytelserika företagen inom sportfisket i världen i dag. För att hantera försäljning och distribution i USA öppnade Daiwa Corporation sina dörrar den 26 september 1966 från en liten anläggning i Culver City, Kalifornien. Daiwa Corporation säljer tackla hela USA, Kanada, Central, Sydamerika och hela övriga världen.

Från allra första början har fokus varit på innovation och kvalitet. Resultatet är en lång lista över produktens funktioner, design och material som har blivit standard för fiskeredskapsindustrin. Det är en lång tradition av innovation, vilken typ av innovation som har lämnat ett synligt märke på de flesta av redskap tillverkas idag, innovation som fortsätter att föra utvecklingen av sportfisket framåt. 

 • Daiwa J-Braid
  Daiwa J-Braid är en spunnen lina med hög brottsstyrka. Daiwa J-Braid levereras på spolar om 150 m och är en mcket prisvärd fiskelina.
 • Daiwa Heartland Pimpelset
  Daiwa Heartland Pimpelset finns i två modeller, heavy och light. Spöet är mycket skönt och 64 cm långt. Pimpelrullen är en Daiwa Sweepfire 500 som även kan användas till lätt haspelfiske.
  Mer
  per sida
  Visar 1 - 48 av 71 Produkter

  672 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

  Vad våra kunder tycker


  4.92 / 5
  Se alla recensioner Miekofishing.se
  Ingemar Thulin 2017/02/16
  Fiskeprylar
  Supersnabbt och bra som vanligt
  Karin Pettersson 2017/02/16
  Recension
  Jag är jättenöjd med leveransen från er ,den var snabbt expedierad.Kommer säkert handla av er igen.
  Lars Forsblom 2017/02/16
  Ismetesspön 3 st
  Första gången jag beställde. Lätt att skapa ett konto. Säker betalning med Klarna. Snabb leverans...
  Micke 2017/02/15
  Snabbt
  Kan bara bli imponerad grymt snabb leverans
  Egon 2017/02/15
  Isfiskepulka
  Smidig beställning och snabb leverans. Funkar kanon.

  Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

  Meny

  Prisjaktbetyg
  9.40