Swimbait

Swimbait är precis som det låter, ett bete som simmar. Det har fått namnet efter sin naturligt simmande gång i vattnet. Karaktärisktiskt hos just swimbait är att de ofta är flerdelade om de är av plast, eller mycket mjukt gummi. Oftast består ett swimbait utan sked och simmar endast. Alltså ingen vobblande gång i vattnet. Dessa beten är mycket p...

Swimbait är precis som det låter, ett bete som simmar. Det har fått namnet efter sin naturligt simmande gång i vattnet. Karaktärisktiskt hos just swimbait är att de ofta är flerdelade om de är av plast, eller mycket mjukt gummi. Oftast består ett swimbait utan sked och simmar endast. Alltså ingen vobblande gång i vattnet. Dessa beten är mycket populära och brukar vara ruskigt effektiva på trög fisk. Ett swimbait är mycket likt en vanlig bytesfisk. Spinn in ditt bete med spinnstopp, det ger ditt bete en oregelbunden gång.

Vi har swimbait från Savage Gear i modeller som 3D Bleak Glice Swimmer och 4Play Herring Swim and Jerk. Vi har även riktigt fina swimbaits från Spro i modellen BZZ-1. Testa swimbait för ditt gäddfiske eller varför inte de mindre modellerna för abborre?

Savage Gear 3D Line Thru Trout

Savage Gear 3D Line Thru Trout är ett swimbait som är grymt realistiskt och simmar precis som en öring. Den används framförallt till trolling, men funkar även mycket bra till spinnfiske! 

Savage Gear 3D Line Thru Trout finns i tre olika längder, 15 - 20 - 30 cm och vardera längd finns i två vikter. Den ena är slow sink och den andra medium sink. På medium sink-modellen kommer linan ut hr pannan på betet, vilket gör att det dyker hela tiden nedåt. Dessutom finns den i tre läcka färger, rainbow, Golden Albino och Dark Brown Trout.

Savage Gear 3D Line Thru Trout är tillverkad genom en superdetaljerad 3D-skanning av en riktig öring. Den otroligt smarta lösningen "Line-Thru", som betyder att linan går igenom betet, gör det möljligt att tackla krokarna på sidan eller rakt under, beroende på hur du vill fiska betet. Vid spinnstopp sjunker betet horisontellt!

Savage Gear 3D Line Thru Pike

Savage Gear 3D Line Thru Pike är ett swimbait som är grymt realistiskt och simmar precis som en gädda. Den används framförallt till trolling, men funkar även mycket bra till spinnfiske! Savage Gear 3D Line Thru Pike finns i tre olika längder, 20 och 30 cm .

Savage Gear 3D Line Thru Pike är tillverkad genom en superdetaljerad 3D-skanning av en riktig gädda. Den otroligt smarta lösningen "Line-Thru", som betyder att linan går igenom betet, gör det möljligt att tackla krokarna på sidan eller rakt under, beroende på hur du vill fiska betet. Vid spinnstopp sjunker betet horisontellt! Ett grymt bra bete när de stora gäddorna vill äta de små!

Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 98 Produkter

1503 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Roger 2019/07/05
Bra
Mycket snabbt leverans
Bo Ask 2019/07/04
Superbra service och snabb lev.
Jag beställde spö, rulle och div beten. Snabb leverans, blev uppringd av personal för att en...
Michael Bergström 2019/07/03
Helnöjd
Snabb leverans och grym support. Tack! Här kommer jag att fortsätta handla.
Pia Kråvall 2019/07/03
Supersnabb leverans
Bra kundservice och snabb leverans
Stefan 2019/07/03
Nöjd
Snabb leverans. Jag är väldigt nöjd

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50