Isfisketält

Vi har flera olika modeller av isfisketält. Med ett isfisketält kan du enkelt skydda dig från vind, snöfall och kyla vid pimpelfiske eller ismete.  Med ett isfisketält så höjer du mysfaktorn på ditt pimpelfiske och ismete.

De större modellerna av isfisketält är stora nog för att sova i, med en tältsäng kan du verkligen njuta av ditt isfiske. Fler...

Vi har flera olika modeller av isfisketält. Med ett isfisketält kan du enkelt skydda dig från vind, snöfall och kyla vid pimpelfiske eller ismete.  Med ett isfisketält så höjer du mysfaktorn på ditt pimpelfiske och ismete.

De större modellerna av isfisketält är stora nog för att sova i, med en tältsäng kan du verkligen njuta av ditt isfiske. Fler och fler isfiskare får upp ögonen för isfisketälten. Vad sägs om att pimpla lake i mörkret från en säng medan du lyssnar på musik? Bara fantasin sätter stopp för hur bekvämt det kan bli. Utrusta ditt isfisketält med säng, radio, lampa, bord för fika och en värmekälla. Tänk på att det kan vara bra med någon typ av golv om du använder värmekälla som ger hög värme. I annat fall kan det bli blött på golvet. Då vill du verkligen inte åka hem från ditt isfiske. Har du utrustat ditt isfisketält så är det enkelt att göra längre expeditioner till nya spännande vatten. De mindre isfisketälten är perfekta då man är ensam och kan helt enkelt förlänga sin fiskedag, även i dålig väderlek. Vill du ha extra komfort en kall vinterdag kan du med fördel använda en värmekälla i form av "Heat Pal" eller liknande. Tänk då på att ha ventilering i tältet. Detta för att du inte skall åka på koldioxidförgiftning. Ett enkelt sätt att ha koll på det är att ha ett värmeljus brinnande. Om det slocknar är det dags att öppna för att få in frisk luft. Många vill ha komfort när de isfiskar, pimpelfiskar eller ismeter, därför blir våra isfisketält blir mer och mer populära för varje säsong. Speciellt här uppe i Norrland har isfisketälten blivit otroligt populära. Kalla vintrar gör fisket tufft men med tält kan du skydda dig från kyla, vind och snö. Många pimpelfiskare vill ha ha det bekvämt på isarna och kunna njuta av fisket. Med rätt isfisketält kan du det.

Vad kännetecknar ett isfisketält?

Ett isfisketält finns i flera olika modeller, en del har vanliga tältpinnar som man för in i tältduken. Dessa är oftast billigare men inte lika praktiska. Men de flesta moderna isfisketält kallas även för "pop-up tält" eftersom de är oerhört enkla att sätta upp. På under en minut har du på egen hand resa ditt tält. Mycket smart konstruktion som får de flesta kunder i butiken att häpna.

  • Skydda dig från vind, snöfall och kyla med ett isfisketält
  • Stora och små modeller
  • Kan värmas upp med värmekälla
  • Reses på under en minut på egen hand
  • Höjer mysfaktorn på isfisket
Mer
Visar 1 - 12 av 12 Produkter

1587 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Staffan Persson 2019/09/24
Snabb leverans
Väldigt nöjd med företagets snabba leverans
Magnus Ryytty 2019/09/20
Bra support och snabb leveranstid
Mycket nöjd med support och leveranstid. Rekommenderas
Simon 2019/09/19
Omdöme
Bra priser och snabb frakt!
roger sjöberg 2019/09/19
order.
snabb och bra leverans, bra att kamagatsu jiggskalle 150g 12/0 fanns, den kan vara knepig att få...
Lars Gullstrand 2019/09/18
Lite småsaker
Beställde lite småsaker! Snabb leverans och allt som det ska vara

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50