Westin vobbler

Westin tillverkar många bra vobbler. Här hittar du några modeller, som exempelvis klassikern Westins jätte, eller varför inte göswobblern Westin Deep Runner.

Westins Jätte

Westins Jätte är en riktig klassiker. 23 centimetaren har levererat både många stora gäddor och gösar. Den används mest vid trolling men går fint att kasta om du har ett kra...

Westin tillverkar många bra vobbler. Här hittar du några modeller, som exempelvis klassikern Westins jätte, eller varför inte göswobblern Westin Deep Runner.

Westins Jätte

Westins Jätte är en riktig klassiker. 23 centimetaren har levererat både många stora gäddor och gösar. Den används mest vid trolling men går fint att kasta om du har ett kraftigt spö. Vid trolling går den ca 4-5 meter djupt, beroende på lina och fart. Westins Jätte Shallow Runner är en grundgående modell av den legendariska wobblern Westins Jätte. Perfekt för fiske på lite grundare områden, förleksfiske efter gädda eller pelagisk trolling efter gös. Vobblern har samma vaggande gång som Westins Jätte men går betydligt grundare. Den är dessutom lättare att kasta även för dig som inte har så kraftigt haspelspö. Har du inte testat Westins Jätte Shallow så bör du göra det.

Westin Jätte 12 cm är en ny vobbler, som lämpar sig utmärkt för öring, abborre, regnbåge och andra arter. Denna storleken av Westin Jätte är 12 cm lång och väger 18 gr. Den är helt blyfri och har två sylvassa japanska trekrokar i strl. 4. Öringvobblern är flytande och går ned på 0,5-2 m djup. Westin Jätte 12 cm är en liten version av Skandinaviens mest populära bete för stor gädda. Den oregelbundna gången med den klassiska rullandet från Westin-beten gör det oemotståndligt för rovfiskar. Med sina rasselkulor och optiska ögon triggas rovfisken till att hugga!

 • Westins Jätte finns i 23, 17 och 12 cm
 • Mycket effektiv wobbler som levererat många stora fiskar genom åren
 • Försedd med tre sylvassa trekrokar
 • Har en lugn, vaggande gång i vattnet so ofta triggar stor fisk att hugga

Westin Deep Runner

Westin Deep Runner 12 cm är en djupgående vobbler som är ett oerhört bra bete för stor gös. Den har blivit en mycket populär gösvobbler med åren! Westin Deep Runner är 12 cm lång och väger 23 gr. Den är helt blyfri och har två st trekrokar strl. 2. Denna gösvobbler är flytande och går på 3-6 m djup. Westin Deep Runner 12 cm har den rullande gången som Westin-beten är kända för. Med sina inbyggda rasselkulor lockar den fisken på stora avstånd. Både gädda och abborre älskar detta bete, men när det kommer till gös, så är Westin Deep Runner 12 cm ett oslagbart bete!

 • Westin Deep Runner är en djupgående wobbler
 • Väger 23 gr och är 12 cm lång
 • Försedd med två sylvassa trekrokar
 • Fungerar på de flesta rovfiskar

Westin Platypus

Westin Platypus är en vobbler som redan är en klassiker. Platypus kan kastas och trollas. Det är ett bete som på väldigt kort tid blivit ett att-ha bete i de flesta sportfiskares fiskelåda. Stampe har varit med och färgsatt ett gäng av dessa sjunkande wobblers. Westin Platypus har mycket stor gädda och gös på sitt samvete. Finns både som 19 och 22 cm, samt sjunkande och flytande. Playtypus har två öglor att fästa linan i. I det främre går wobblern grundare och har en slingrande gång i vattnet. Denna gång brukar vara otroligt effektiv på köldstela gäddor. Den bakre öglan ger en djupare och något mer slagig gång i vattnet. Testa dig fram vilken nosögla som ger den gången som fungerar bäst för dagen.

 • Platypus har två nosöglor som ger olika gång och djup
 • Två sylvassa trekrokar
 • Mycket effektiv gång i vattnet
 • Mycket fina färger

Westin Percy the Perch

Westin Percy The Perch är en vobbler som är mycket naturtrogen och liknar en abborre. Mycket bra bete i vatten där gäddorna äter abborre. Mycket populärt bete från Westin! Westin Percy The Perch är 20 cm lång och väger 100 gr. Den är blyfri och har sylvassa japanska trekrokar i storlek 1/0. Vobblern går på 1-3 meters djup och har en mycket aggressiv och lockande gång, som rovfiskar som gäddan inte kan motstå.

 • Percy The Perch är ett mycket naturtroget bete
 • Väger 100 gr och är 20 cm lång
 • Försedd med en sylvass, kraftig trekrok

Westin Tommy the Trout

är det mest önskade byte som en rovfisk kan tänka sig. För en stor rovfisk som gäddan finns det inget bättre byte än en fet öring. Det är känt att de största rovfiskarna växer upp och livnär sig på öring, regnbåge eller annan laxartad fisk. Flera rekordgäddor fångas i P&T-vatten, där de kan äta sig extra tjocka. Westin Tommy The Trout är ett riktigt naturtroget bete ändå ut i fenspetsarna. De detaljerade bröst- och bukfenorna fladdrar i vattnet för att utlösa fler hugg. Med sin låga flytkraft, stiger Westin Tommy The Trout sakta till ytan när du gör ett spinnstopp. Mycket effektivt vid spinnfiske! Denna vbobbler har en mycket bra gång i vattnet och går på 2-5 meters djup. Den har en sylvass japansk trekrok i storlek 3/0 och är helt blyfri.

 • 2 olika fästen för linan som ger olika gång och djup
 • Sylvassa trekrokar
 • Tommy The Trout är ett perfekt bete för stor gädda

Westin Mike the Pike

Mike The Pike är en 3D scan av en riktig gädda. Detta ger denna wobbler / Swimbait en riktigt naturtrogen form och rörelsemönster. Den är en blivande klassiker och har redan levererat ett stort antal stora gäddor. Wobblern kan fiskas i extremt långsamt och har ett härligt "häng" vid spinnstopp. Jörgen Larsson är mannen bakom Westin Mike The Pike och vi kan bara konstatera att han lyckats med ännu ett bete. Ett tips är att limma den mjuka bakkroppen i framkroppen med snabblim. Då håller din vobbler längre.

 • Mike The Pike är en mycket naturtrogen wobbler
 • 28 cm lång och väger 185 gr
 • Simmar otroligt naturtroget i vattnet
 • Försedd med en sylvass och stark trekrok

Westin Ricky the Roach

är ett hybridbete mellan en vobbler och en jigg eller softbait. Denna skapelse från Westin skall likna en mört. Med sin otroligt fina ledade gång gör den oemotståndlig för gädda eller annan rovfisk. Storleken är perfekt för att kunna spinnfiska. Den mäter 15 cm lång och väger 36 gram, finns i fyra färger.

 • Ricky The Roach är otroligt naturtrogen
 • Fin gång i vattnet
 • Sylvass trekrok
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 187 Produkter

2311 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Janeth Mor'en 2020/09/18
Duppen
Tycker jättebra om dessa duppen. Rekommenderas varmt! Tack Mvh Janeth
Yngve Andersson 2020/09/18
Jag kan varmt rekommendera Mieko Fishing
Vill man ha sina fiskegrejer snabbt och smidigt använd. Använd MiekoFishing
Ulrika Enberg 2020/09/17
Nöjd kund
Toppen service och snabb leverans.
Marcus 2020/09/16
Snabb leverans och bra utbud
Kanon
Janne 2020/09/16
Grymt smidigt
Tack för snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50