Om oss - Miekofishing.se

Om oss

HISTORIEN BAKOM MIEKO

Mieko Fishing AB grundades av Sven-Olov Larsson år 2007. Han är uppvuxen i Överkalix och har alltid haft ett mycket stort intresse i sportfiske efter bland annat gädda och abborre. Han har även flugfiskat en hel del på de nordiska fjällvidderna. Sven-Olov är i grunden utbildad marknadsekonom och drev under 11 år eget importföretag i Stockholm. 

Efter en noggrann marknadsundersökning, många möten med producenter och leverantörer samt flitigt testfiske av produkter startades Mieko Fishing AB. Företaget har sitt säte i Luleå dit Sven-Olov också återvände efter 15 år i Stockholm. Han ser det som en fantastisk förmån att få arbeta med sitt stora intresse. Han kan dessutom använda sina kunskaper inom fiske, marknadsföring och erfarenhet av att driva och utveckla företag.

Mieko Fishing har bland många kända varumärken även det egna varumärket Mieko. Mieko erbjuder kvalitativa produkter till rätt pris. Produkterna anpassas till den nordiska marknaden och tillverkas direkt för Mieko Fishing. Samtliga produkter testas och testfiskas självklart noggrant innan de tas in i sortimentet.

Mieko Fishing vill genom sitt koncept och engagemang, bli en av de ledande aktörerna på den nordiska sportfiskemarknaden. Företaget har butik i Falun samt e-handelsplatsen www.miekofishing.se

Har du synpunkter eller vill dela med dig av erfarenheter är vi tacksamma om du skickar ett e-postmeddelande till: info@miekofishing.se

Fiskehälsningar och på återseende

Orgnummer: 559135-8808
Postadress/Besöksadress: Backavägen 20 791 96 Falun
Telefon: 023-62170
E-post:info@miekofishing.se

Aktuella öppettider i Falu-butiken hittar du här: Öppettider

Sven-Olov Larsson,  Grundare

Sven-Olov arbetar med utveckling och marknadsföring av Mieko Fishing. Han jobbar även i butiken och med e-handel. Sven-Olov är sportfiskare sedan barnsben. Favoritfisket är havsfiske i Norge efter Hälleflundra samt gäddfiske i Norrbottens. Övriga intressen är längdskidåkning, löpning, fjällvandring och de tre Alaskan Malamuterna Agate, Prillan och Roffe. Sven-Olov har en vuxen dotter, Linnea. Han bor i Siknäs.

S-O Larsson med hälleflundra S-O kör hundsläde S-O Larsson med havsöring i Luleälven

Anders Jansson delägare/produktutvecklare

Anders arbetar med produktutveckling och provfiske. Han hjälper också till i butiken när det behövs. Anders har fiskat sedan barnsben och gillar allt fiske. De senaste åren har dock vertikalfiske efter gös samt havsfiske i Norge blivit de största favoriterna. Andra intressen är idrott och jakt.


Tomas Norberg butiksansvarig

Tomas arbetar med butiken och webbshopen. Det är ofta honom ni pratar med om ni ringer eller mailar till oss. Tomas har fiskat sedan barnsben, är medlem i Mieko Family. Tomas behärskar det mesta inom fiske. Favoritfisket är abborre i Dalarnas fina vatten.
    

Bilder från butiken i Falun.


1312 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.9 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
kjell-arne.ber... 2018/06/12
fiskebeten
är mycket nöjd med min beställning.snabb leverans
Robban 2018/06/11
Supersnabbt!
Snabbt och smidigt
Torbjörn... 2018/06/10
Slutsålt
Nästan allt man är intresserad av är ju slutsålt.
Tobias Ö 2018/06/08
Super snabb lev!
Hej Tackar för Super snabb och smidig beställning med snabb lev! Mvh Tobias
Kristian Nyström 2018/06/08
Galet snabba!
Fick paketet i lådan dagen efter!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50