Om oss

HISTORIEN BAKOM MIEKO

Mieko Fishing AB (556730-9447) grundades av Sven-Olov Larsson. Han är uppvuxen i Överkalix och har alltid haft ett mycket stort intresse i sportfiske efter bland annat gädda och abborre. Han har även flugfiskat en hel del på de nordiska fjällvidderna. Sven-Olov är i grunden utbildad marknadsekonom och drev under 11 år eget importföretag i Stockholm. Företaget såldes hösten 2006 och Sven-Olov grundade Mieko Fishing AB som ägs av Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB (556719-9970).
S

Efter en noggrann marknadsundersökning, många möten med producenter och leverantörer samt flitigt testfiske av produkter startades Mieko Fishing AB. Företaget har sitt säte i Luleå dit Sven-Olov också återvände efter 15 år i Stockholm. Han ser det som en fantastisk förmån att få arbeta med sitt stora intresse. Han kan dessutom använda sina kunskaper inom fiske, marknadsföring och erfarenhet av att driva och utveckla företag.

Mieko Fishing har bland många kända varumärken även det egna varumärket Mieko. Mieko erbjuder kvalitativa produkter till rätt pris. Produkterna anpassas till den nordiska marknaden och tillverkas direkt för Mieko Fishing. Samtliga produkter testas och testfiskas självklart noggrant innan de tas in i sortimentet.

Mieko Fishing vill genom sitt koncept och engagemang, bli en av de ledande aktörerna på den nordiska sportfiskemarknaden. Företaget har butik i Luleå på Banvägen 14 samt e-handelsplatsen www.miekofishing.se

Har du synpunkter eller vill dela med dig av erfarenheter är vi tacksamma om du skickar ett e-postmeddelande till: info@miekofishing.se

Fiskehälsningar och på återseende

Orgnummer: 556730-9447
Postadress/Besöksadress: Banvägen 14, 973 46 Luleå
Telefon: 0920-18093
E-post:info@miekofishing.se

Aktuella öppettider i Luleå-butiken hittar du här: Öppettider

Sven-Olov Larsson, ägare / Grundare

Sven-Olov arbetar med utveckling och marknadsföring av Mieko Fishing. Han jobbar även i butiken och med e-handel. Sven-Olov är sportfiskare sedan barnsben. Favoritfisket är havsfiske i Norge efter Hälleflundra samt gäddfiske i Norrbottens. Övriga intressen är längdskidåkning, löpning, fjällvandring och de tre Alaskan Malamuterna Agate, Prillan och Roffe. Sven-Olov har en vuxen dotter, Linnea. Han bor i Siknäs.

S-O Larsson med hälleflundra S-O kör hundsläde S-O Larsson med havsöring i Luleälven

Markus Teilus, butikschef

Markus arbetar med butiken och webshopen. Det är ofta honom ni pratar med om ni ringer eller mailar till oss. Markus har fiskat sedan barnsben, är medlem i Mieko Family och studerat vid Forshagaakademin. Markus behärskar det mesta inom fiske. Favoritfisket är gäddfiske i Norrbottens fina vatten. Han driver även Fiske i Norrland med fiskecamper.

Utöver fiske är Markus intresserad av natur, samekultur, träning och bor i Luleå.

Markus med fin pimpelharr Jiggfiskad gädda av Markus Jiggfiskad abborre

Bilder från butiken i Luleå.

Butiken

Butiken

Butiken


1225 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.9 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Elvis R 2017/10/02
Redigt bra. Och jäkligt snabb leverans..
underbara varor.. på ett av dragen fick jag en lax på 5.9 kg :D så är super nöjd och en...
Husein 2017/10/02
Snabb leverans
Alltid lika snabb leverans. Tack!
Stefan Lundström 2017/10/02
Nöjd kund :-)
Lättöverskådlig hemsida och snabb leverans av min order.
Ingvar 2017/10/02
Norgefiske
Väldigt bra sortiment, snabba leveranser och bra service. Vart snabbt en återkommande kund.
Elvis R 2017/09/26
Super snabb service
Snabb leverans bra saker och kom bara efter 1 dag direkt i brevlådan.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.30