Sölvkroken skeddrag

Här hittar du vårt sortiment av skeddrag från Sölvkroken. De flesta är riktigt kända för sin effektivitet och kvalitet. Samtliga fungerar oerhört bra på sina olika håll. Här hittar du Storlaxen, Salamander, Special Classic och Rogerdraget.

Sölvkroken Storlaxen skeddrag

Storlaxen från norska Sölvkrtoken har verkligen lyckats med designen på lax...

Här hittar du vårt sortiment av skeddrag från Sölvkroken. De flesta är riktigt kända för sin effektivitet och kvalitet. Samtliga fungerar oerhört bra på sina olika håll. Här hittar du Storlaxen, Salamander, Special Classic och Rogerdraget.

Sölvkroken Storlaxen skeddrag

Storlaxen från norska Sölvkrtoken har verkligen lyckats med designen på laxdraget Storlaksen. Det levererar stora laxar år efter år och är fortfarande väldigt populärt. Det har en vaggande oregelbunden gång i strömmarna och är en riktig kastkanon. Det är dessutom försett med vass rejäl trekrok som tål tuffa fighter. Har du inte testat Storlaxen och fiskar lax bör du göra det. 

 • Sölvkroken Storlaxen har många stora laxar på sitt samvete 
 • Kraftig trekrok med sylvassa spetsar
 • Fångstgivanede färger

Sölvkroken Salamander skeddrag

Skeddrag Sölvkroken Salamander är ett mycket populärt skeddrag bland många sportfiskare. Det är mycket effektivt vid fiske efter bla. öring och regnbåge. I vår sportfiskebutik säljs Salamander väldigt mycket till fjällfiske i Norrbotten. Det levererar ofta fina öringar och rödingar. Salamander används också ofta vid fiske i PutnTake-vatten med stor framgång. Det är ofta regnbåge, röding och öring som hugger på Salamander då. Salamander skeddrag har ett fjälliknande mönster som verkar locka fisken till hugg. Det gör att ljudvågor uppkommer och det reflekterar även färgerna på ett för fisken huggutlösande sätt.

 • Sölvkroken Salamander har en oregelbunden gång i vattnet som lockar till hugg
 • Sylvass trekrok
 • Många fiskares favorit till öring, regnbåge och röding
 • Många fina färger

Sölvkroken Special Classic skeddrag

Sölvkroken Special Classic för det lätta fisket. Passar lika bra vis lätt fiske efter abborre och gädda som till fjällfiske efter öring och röding. Många regnbågsfiskare har Special Classic som favorit. Storsäljare för bla. öringfiske sedan 1930. Den speciella lockande gången är oemotståndlig för öring och annan ädelfisk. Special Klassic har en bred form som ger skeddraget dess unika rörelsemönster i vattnet.

 • Sölvkroken Special Classic levererar fortfarande lika bra nu som 1930
 • Har oregelbunden gång i vattnet som lockar fiskar till hugg 
 • Många fiskares favorit vid fjällfiske

Sölvkroken Rogerdraget 

Rogerdraget är ett riktigt fint skeddrag för öring, regnbåge och annan ädelfisk. Den speciella formen ger skeddraget en gång som kan utlösa huggreflexer hos den mest svårflirtade öring. Med sin kompakta kropp är Rogerdraget en riktig kastkanon. Även i motvind kastar de detta bete mycket långt. Rogerdraget används ofta vid sportfiske efter regnbåge och öring. Det fungerar lika bra i naturliga fjällvatten som vatten med planterad fisk. Fiskar du i strömmande vatten är Rogerdraget mycket effektivt att fiska av djupgropar och hålor. Trots strömmen kommer man oftast ned i gropar där fisken står. Skeddraget finns i många fina färger, både klassiska och nya ofta skrikiga färger. Fiskar du öring, regnbåge eller röding bör du har några Rogerdrag i olika vikter och färger i din dragask.

 • Med Rogerdraget kastar du långt 
 • Försedd med sylvass trekrok
 • Har en vaggande gång i vattnet
 • Många fiskares favorit
 • Finns i 13 och 18 gr
 • Många mycket effektiva färger
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 64 Produkter

1408 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Robert virenius 2018/09/27
Fortfarande klass!
Bra priser och snabba leveranser. Spana in mieko pesa vobblern. Fantastiskt bra till abborrfisket!
milovan subasic 2018/09/27
EFFZETT Kick-S Spinnare 14g
Snabbt och bra. Inga konstigheter
Sebastian Unland 2018/09/25
Snabb leverans
Snabb leverans
Fidel 2018/09/25
Perfekt, kan inte vara bättre
Trevlig personal, snabb leverans
Robert 2018/09/25
Leverans, avisering
Helt otrolig snabb respons på min beställning, beställde lördag och fick varor tisdag fm. Det,...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50