Spötub

Det är viktigt att ta hand om sina fiskespön! Hos oss hittar ni olika slags spöskydd så som spötuber, spöväskor och spöstrumpor som skyddar dina spön från yttre påverkan vid transport eller förvaring. 

Spötub

Med en spötub förvarar du dina fiskespön skyddat tack vare dess hårda yttre. Tuberna är ofta tillverkade av hårde tåliga rör i hårdplast...

Det är viktigt att ta hand om sina fiskespön! Hos oss hittar ni olika slags spöskydd så som spötuber, spöväskor och spöstrumpor som skyddar dina spön från yttre påverkan vid transport eller förvaring. 

Spötub

Med en spötub förvarar du dina fiskespön skyddat tack vare dess hårda yttre. Tuberna är ofta tillverkade av hårde tåliga rör i hårdplast och täckta med nylonmaterial. Det brukar vara liknande material som används till väskor. I ena änden har spötuberna öppning som är försedd med blixtlås. De brukar dessutom ha ett handtag på mitten som underlättar om du bär med dig din spötub längre sträckor. Perfekt vid resor! Mångs spön har klämts av i bildörrar vid transport. Vi har flera olika spötuber från bland annat märket Hurricane som är tillverkat i Cordura, en av de mest slitstarka textilierna - tio gånger starkare än vanlig bomull och tre gånger starkare än vanlig polyesterfiber. Hos oss hittar du även spötuber i olika storlekar, allt från förvaring av ett spö till flera.

Spöväska

En spöväska, eller spöbag som det också kallas, är perfekt vid transportering - den skyddar dina fiskespön och är sedan enkel att vika ihop när den inte används. Spöväskor är byggda med ett slitstarkt yttre och ett skyddande inre. Med en spöväska kan du förvara dina spön tacklade och klara då de ligger separerat i spöväskan med hjälp av kardborre. 

Spöfodral

Med spöfodral kan du smidigt förvara dina fiskespön upptacklade och klara att användas utan att få en eventuell krok i sig. Enkel att använda då du bara trär på den över spöet. Spöfodral är väldigt elastisk och mjuk. Ett tips är att köpa spöfodral i olika färger för att lättare kunna skilja fiskespöna åt.

Varför skydda sina spön?

En billig och enkel försäkring helt enkelt. Det är ofta svårt att transportera fiskespön utan att det ska trasslas ihop i varandra, eller hamnar dåligt till i ett bagage. Sedan förlänger du även fiskespönas livslängd.

  • Enklare och tryggare vid resor
  • Kan förvaras upptacklade och redo för fiske
  • Hjälper dig att skilja dina fiskespön åt
  • Förlänger livslängden på dina fiskespön
Mer
Visar 1 - 12 av 12 Produkter

2317 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Tomas Hansson 2020/09/23
fiske
mycket bra snabb leverans ska handla mera hos er
Peter Persson 2020/09/23
Nöjd kund
Bra service och snabb leverans
Ingeborg 2020/09/22
Snabb handläggning
Bra varor till vettigt pris. Paketet i min hand 24 timmar efter beställning
Andreas Nilsson 2020/09/22
Beställde fiskedrag
Har inget alls att klaga över. Supersnabb service och leverans. Beställde kl 11 en tisdag och...
Östen Larsson 2020/09/22
Beställning
Första gången jag har beställt varor och det var snabbt och bra levererat och bra priser. Kommer...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50