Crankbait

Crankbait fungerar riktigt bra på de flesta fiskar. Abborren blir som galen i de små vibrerande betena som presenteras framför näsan på dem. Välj mellan Vib-Lures, Shallow Cranks som inte väsnas och vanligt Crankbaits med sked. Färgen Rayburn Red fungerar riktigt bra i vatten som håller kräftor.

Cotton Cordell Super Spot

Cotton Cordell Super S...

Crankbait fungerar riktigt bra på de flesta fiskar. Abborren blir som galen i de små vibrerande betena som presenteras framför näsan på dem. Välj mellan Vib-Lures, Shallow Cranks som inte väsnas och vanligt Crankbaits med sked. Färgen Rayburn Red fungerar riktigt bra i vatten som håller kräftor.

Cotton Cordell Super Spot

Cotton Cordell Super Spot är en klassiker. Bill Dance Lipless Crankbaits har varit ett Go-To bete för Amerikanska bassfiskare sedan tidigt 1900-tal. De flesta av dessa beten går under namnet Rat´l Traps för att det är ett av de tidigaste originalen. Super Spot har en underbar vaggande gång och kulorna ger ifrån sig ett distinkt ljud som lockar till hugg. Enkelt att fiska med och enkelt att fånga med. 7,6 cm och väger 14 gram. Krok storlek 4. Sjunkande.

FKP Gear VibLure

FKP Gear VibLure är ett skandalöst effektivt lipless crankbait. Denna typ är ett Go-To bete för bassfiskare som alltid levererar. Abborren kan inte motstå det. Kasta ut, låt det sjunka till botten och fiska hem det med korta lyft så betet gör snabba sim uppåt, eller fiska hem det med spinnstopp där betet simmar neråt. Det funkar även ypperligt att bara fiska hem statiskt eller släpa efter båten. Det har tre olika lin-infästningar som ger betet 3 olika gångar från Moderate och medium till en ganska aggressiv vibrerande gång. Krokskydd medföljer. Detta bete kommer inte ligga orört i din låda. Det kommer att leverera om och om igen. 12g 6cm

Savage Gear Fat Vibes

Savage Gear Fat Vibes är ett nytt lipless crankbait med fantastisk rörelse i vattnet. Den större modellen är perfekt till gäddfiske, medan den mindre är ett grymt bete för abborre. Fat Vibes har en mycket ettrig och flashande gång i vattnet som får de allra flesta fiskarna att vakna till liv. Den skapar mycket ljudvågor och vibrationer under vattnet med sina rasselkulor. Vid spinnstopp simmar Fat Vibes mot botten och har ett mycket realistiskt flyende mönster. Med detta bete kan du även vertikalfiska, eller pimpelfiska med.

Savage Gear Fat Vibes finns i 5,1 och 6,6 cm, som väger 10 respektive 21 gr. Det är ett sjunkande crankbait som kommer fånga många fina fiskar!

  • VMS - Vivid Movement system vid spinnnstopp
  • Väcker mycket uppmärksam
  • Sjunkande
  • Rasselkulor
  • Lipless crankbait

Heddon Bayou Boogie

Heddon Bayou Boogie är ett crankbait som fungerar riktigt bra om du fiskar på ställen där Abborren kan vara lite lättskrämd och stora rassliga beten snarare skulle skrämma bort fisken. Det är ett så kallat Count-Down bete som du räknar ner till rätt djup och som sedan stiger långsamt vid hemtagning. Du kan fiska detta väldigt grunt. Det vibrerar snabbt och lockar även de mest försiktiga Abborrar, regnbågar eller gäddor till hugg! 5,1 cm, 9,4 gram, krokstorlek 6, very slow sink.

Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 149 Produkter

1618 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Ronnie 2019/11/13
Snabbhet och tydlighet
Rekommenderar varmt Miekofishing då man dels får proffsig support via telefonen och snabba...
Benny 2019/11/12
Mycket bra sevice
Fick mycket god och snabb hjälp med mina frågor. Leveransen på varorna var blixtsnabb
Michael Lindermyr 2019/11/12
Grym
Ni är helt grym med snabb leverans och har stort utbud på era grejer , nu fattas bara fisken :)
Christian... 2019/11/12
Beställning av beten
Snabb 2 dagars leverans via posten direkt i postlådan
Jeff Hällegard 2019/11/12
Spöhållare till bil
Snabb och bra leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50