KÖPVILLKOR MIEKO FISHING (AJSO AB, ORG NR 559135-8808)

Beställning
Beställningar får ej göras av beställare under 18 år. Målsmans tillstånd krävs för kunder under 18 år. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Mieko Fishing (miekofishing.se) lider ekonomisk skada, polisanmäls.

Betalning och säkerhet
Mieko Fishing erbjuder flera olika betalningsalternativ för att du ska välja det som passar dig bäst. I samarbete med Klarnas betallösning Klarna Checkout erbjuder vi ett antal olika betalalternativ, bland annat kort, faktura och delbetalning.

Faktura
Om du väljer betalning mot faktura kan en kreditprövning komma att göras. Fakturan skickas via e-post i samband med att ordern skickas från vårt lager och har en förfallotid på 30 dagar. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Delbetalning
Vid delbetalning med Klarna konto så kan du själv välja hur mycket du vill betala varje månad. En kreditprövning kommer att göras av Klarna.

Kortbetalning
Vid kontokortsbetalning reserveras pengarna direkt vid orderläggning och dras från kontot vid leveranstillfället.

Direktbetalning via internetbank
Vid direktbetalning via internetbank dras pengarna från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen (dvs. vid orderläggning).

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Klarna Checkout innehar SSL-certifikat och uppfyller kraven för de så kallade Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS). För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice: https://www.klarna.com/se/kundservice/.

Du kan även se dina fakturor och dess betalstatus på klarna.se under Mina sidor, se ”Hitta din faktura” på startsidan. Mer information och fullständiga villkor för Klarna Checkout återfinner du här. https://www.klarna.com/se/villkor/ Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du våra köpvillkor.

Fel i publicering
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, texter och bilder som visas eller skrivits felaktigt på webbplatsen. Vi reserverar oss för prisjusteringar (ex. förändrade priser från våra leverantörer och valutaförändringar), lagerförändringar och ev. tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren eller i hårdvara såsom nätverk och servrar. Vi reserverar oss för att produktbilder inte alltid exakt återger produkternas verkliga utseende.

Garanti
För oss är hög kvalitet och service ledstjärnor i verksamheten. Alla våra produkter granskas på fabriken och hos oss. Om det ändå är något fabrikationsfel eller skada på en produkt returnerar ni varan till oss i originalemballage för reparation alternativt utbyte.

Miekofishing.se betalar returfrakt för fel som omfattas av garanti. Vid eventuella transportskador måste detta anmälas direkt till transportföretaget eller till vår kundtjänst info@miekofishing.se eller 023-62170. Alla produktgarantier lämnas av våra leverantörer och tillverkare. Vi följer självklart konsumentköplagen i vår butik.

Lagring av personuppgifter
De uppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering, marknadsföring och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. Vi garanterar att ingen annan än vi använder dina uppgifter. Vi lagrar dina uppgifter för att ge bra service vid återkommande köp. De kan även användas av oss för att skicka dig specialerbjudanden från vår butik och nyhetsbrev om du valt att låta oss göra det. De personuppgifter som vi lagrar i vår kunddatabas är: För- och efternamn Adress E-postadress Telefonnummer

Miekofishing.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part, detta enligt personuppgiftslagen (GDPR). Du har rätt att begära registerutdrag på dina uppgifter hos oss för kontroll. Om uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller missvisande rättar vi dem på begäran. Du kan begära att få dina uppgifter raderade.

Leveranstid - Omgående leverans
Alla våra produkter finns i eget lager om ej annat anges på produktnivå. Order placerade före 12.00 på vardagar skickas från oss samma dag. Leveranstid 1–3 arbetsdagar. Om försening uppstår, kontaktar vi dig. Du har då rätt att häva köpet utan kostnad. Vi förbehåller oss rätten att ta ut vissa produkter ur originalförpackning när dessa skickas. Vissa produkter exponeras utan deras förpackning.

Avgift för outlöst paket.

Samtliga försändelser föraviseras i leveransbekräftelse via e-post från oss. För alla försändelser (förutom brev) bifogas information i e-postavisering som möjliggör spårning av försändelsen. Om du inte mottagit avisering från fraktbolaget inom en vecka efter att du fått leveransbekräftelsen via e-post ber vi dig att kontakta oss för att undvika att försändelsen returneras.

I de fall brev eller paket returneras till Mieko Fishing av fraktbolaget på grund av att beställaren/mottagaren:

1) inte löst ut paket från utlämningsställe,

2) inte varit anträffbar på uppgivet telefonnummer för avisering,

3) vägrat ta emot leveransen

eller

4) uppgivit felaktiga namn-, adress- eller kontaktuppgifter

kommer Miekofishing debitera beställaren en avgift. För brev och paket uppgår avgiften till SEK 300 inkl. moms och för skrymmande paket till SEK 500 inkl. moms. Avgiften tas ut för att täcka Miekofishing´s kostnad för returfrakten samt returadministrationen och debiteras antingen via faktura eller genom att avgiftsbeloppet dras av från den ordersumma som återbetalas efter att returen ankommit till Mieko Fishing. 

Transportskador
Om en produkt från Mieko Fishing skadas i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, skall detta anmälas omgående till Postnord och även direkt meddela oss på info@miekofishing.se. En synlig skada ska reklameras samma dag. En dold skada ska reklameras inom 7 arbetsdagar. Spara alla produkter och emballage så att PostNord kan besiktiga vid behov. Eventuellt behöver du inkomma med foton på det skadade godset/emballaget så dokumentera väl. Avsändaren, i detta fall vi på Mieko Fishing, ansvarar givetvis för att försändelsen har paketerats på rätt sätt.

Om varan/varornas emballage har en synlig skada är det viktigt att du ber utlämningsstället eller chauffören att dokumentera den. All reklamation måste dock till Postnord, detta kan du meddela via telefon, e-post eller registrering på PostNords hemsida.

Kontaktuppgifter till Postnord
Telefon: 0771 – 33 33 10
E-post: kundservice.se@postnord.se
Webb: www.postnord.se/reklamera

När PostNord mottagit din reklamation skickas en bekräftelse med ärendenummer. Sker reklamationen via telefon, så skickas bekräftelsen med post. Reklamerar du via e-post, så får du bekräftelsen via e-post. Reklamerar du via PostNords hemsida så syns den direkt på skärmen. Behöver PostNord mer information från dig, till exempel kvitton, fakturaunderlag eller foton på produkt eller emballage, så kommer detta efterfrågas. PostNord återkommer till dig så snart som möjligt med svar på om reklamationen gått igenom. För gods som saknas vid inrikes transport har PostNord upp till 30 dagar på sig att hitta det.

Är hela eller delar av godset skadat så ersätts du med ett belopp som motsvarar värdeminskningen. PostNord ersätter enbart styrkta skador, det vill säga inte indirekta kostnader.

Priser
Alla priser på www.miekofishing.se är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive lagstadgad moms. Erbjudande gäller till utsatt datum eller så långt lagret räcker.

Produkter
Alla produkter som säljs i butiken kan användas i Sverige och ska följa svensk lagstiftning. Priser anges inklusive moms. För att se fraktpriset gå till kassan eller kontrollera fraktkostnaden i sidhuvudet. Alla produkter levereras med svensk manual om produktens art kräver detta. Om manual ingår på annat språk än svenska anges detta på produktnivå. Mieko Fishing förbehåller sig rätten att ersätta en slutsåld vara med en likvärdig vara om vi efter upprepade försök inte får kontakt på dig.

Reklamation
Vi levererar felfria varor men om din vara är skadad på något sätt kontaktar du oss via mejl eller telefon, där ger vi närmare instruktioner hur retur går till. Ordernummer, artikelnummer, beskrivning och bild på skada behöver vi. Du når oss på 023–62170 eller info@miekofishing.se

Vid reklamation betalar vi fraktkostnaden för returen. Reklamationer gjorda inom 6 månader från inköpsdatum behandlas enligt konsumentköplagen. I vissa fall lämnar tillverkarna utökad produktgaranti men detta varierar mellan de olika produkterna och anges på produktnivå. Om reklamationen inte är giltig enligt gällande lag har Mieko Fishing rätt att ta ut en administrativ avgift på 300 kronor (felsökningsavgift och arbetstid baserat på tidsåtgång för åtgärd samt faktisk fraktkostnad).

Tvist
Vid eventuell tvist har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Ångerrätt 
Enligt distansavtalslagen har du alltid full returrätt inom 14 dagar efter du mottagit dina varor. Detta förutsätter att varan inte har använts och att den återsänds i fullgott skick. Ångerrätten gäller ej för böcker, kurser, livsmedel, ätbara/ej ätbara färger och produkter som helt eller delvis består av någon form av livsmedel. När du vill returnera en vara du ångrat köpet av kontaktar du oss på mejl; info@miekofishing.se

Du får hela köpesumman tillbaka, men leveranskostnaden för returen och eventuell fraktkostnad (om du ej hade fri frakt) står du själv för. För den händelse att varan inte kommer tillbaka i fullgott skick kan Mieko Fishing ha rätt att göra ett avdrag för detta vid återbetalningen. Varan ska returneras med sin originalförpackning.

Öppet köp 120 dagar100% nöjd kundgaranti
Förutom ångerrätt erbjuder vi dig öppet köp i hela 120 dagar förutsatt att varan returneras i originalförpackning som är oskadad. Detta gäller endast för vara som inte har använts. Vi behöver följande info vid retur: ordernummer, betalningssätt, namn och adress samt hur du vill ha pengarna i retur eller om du vill ha ett tillgodokvitto.

När du vill returnera en vara du ångrat köpet av kontaktar du oss på mejl; info@miekofishing.se eller telefon 023-62170 för retursedel, men leveranskostnaden för returen och eventuell fraktkostnad (om du ej hade fri frakt) står du själv för.

Returer
Vi behöver följande info vid retur: ordernummer, betalningssätt, namn och adress samt hur du vill ha pengarna i retur eller om du vill ha ett tillgodokvitto.

När du vill returnera en vara du ångrat köpet av kontaktar du oss på mejl; info@miekofishing.se för retursedel. Vi debiterar 99kr för en standard-returfrakt och 499kr för retur av skrymmande varor. Kostnaden dras av på beloppet som återbetalas vid godkänd retur. Skrymmande paket är paket skickade med DHL som vi levererar alla skrymmande försändelser med (tex spön, håvar, pulkor, tält, trollinglod eller andra tunga eller skrymmande varor). Vi mejlar ut retursedeln som du enkelt skriver ut hemma och tejpar på paketet. Paketet lämnar du sedan hos närmaste Postombud.

Återbetalning
Återbetalning vid öppet köp eller nyttjad ångerrätt sker inom en vecka efter vi fått tillbaka produkten till vårt lager.

Favoriter

    There are no favorites