Övriga tillbehör

Här hittar du övriga tillbehör som passar för och vid fiske.

Kastnät

Kastnät är effektiva för att fånga betesfisk. Kasta ditt nät där du ser att det finns stim av småfisk eller där du tror att det finns betesfisk. Vill du säkra fångsten kan du mäska innan med någon typ av gröt som du smaksatt med anis, kardemumma eller annan krydda. Det brukar...

Här hittar du övriga tillbehör som passar för och vid fiske.

Kastnät

Kastnät är effektiva för att fånga betesfisk. Kasta ditt nät där du ser att det finns stim av småfisk eller där du tror att det finns betesfisk. Vill du säkra fångsten kan du mäska innan med någon typ av gröt som du smaksatt med anis, kardemumma eller annan krydda. Det brukar locka dit betesfisk. Kastnät används ofta på mindre betesfisk som lämpar sig för fiske efter abborre, regnbåge, öring mfl. arter. Kastnät är enkelt att använda. Efter några kast brukar man behärska tekniken och om man vill kan man kolla på filmer på Youtube.

Handvärmare

Handvärmare finns både som engångsmodell och modell för återanvändning. Modellen av engångsmodell är enkla praktiska engångsvarianter som aktiveras vid kontakt med luft. De aktiveras mao. när man öppnar påsen. Den andra modellen är något större och startas genom att bryta en metallbricka i värmaren. Genom att koka handvärmaren aktiveras den och kan användas igen. Handvärmare är något du bör unna dig vid fiske.

Tåvärmare

Tåvärmare av engånsmodell är mycket smidiga att använda. De aktiveras genom att man öppnar påsen och de kommer i kontakt med luften. De har dubbelhäftande material så du enkelt fäster tåvärmaren på fotens ovansida. Detta gör att du minimerar risken för skavsår och den sitter ovanpå tårna och avger värme precis där det behövs.

Rullolja och Rullfett

Med rullolja och rullfett kan du vårda din fiskerulle så livslängden ökar. Gå igenom rullen minst en gång/år så delarna är väl infettade och inoljade. Detta skyddar delarna i rullarna från slitage och rost. Gör det som rutin att varje höst gå igenom dina rullar innan du lägger dem på lager för vintern. Kom även ihåg att släppa på bromsarna så bromsbelägg inte är belastade hela vintern. Detta påverkar i så fall bromsen negativt.

Fiskrök

Vill du enkelt röka din egena fisk skall du testa en fiskrök från oss. Med den röker du dina fiskar enkelt på endast 25-30 min. De får en fantastisk smak och den kan använda smaksatt rökspån. Du kan självklart även lägga på färskt enris för att få den klassiska enrissmaken. Fiskeröken är liten och smidig så den går att transportera till din fiskeplats.

Shallowskruv

Shallowskruvar har snabbt blivit ett måste för nästan varje gäddfiskare. Med en shallowskruv kan du fiska dina jiggar väldigt och långsamt. Det är ofta mycket effektivt under förleksfisket. Du kan även använda viktstavar att vikta ned dina jiggar du fiskar med shallowskruv. Då kan du öka viken med bara något gram för att kunna fiska exakt så långsamt och grunt du vill för just det tillfället.

Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 123 Produkter

2311 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Janeth Mor'en 2020/09/18
Duppen
Tycker jättebra om dessa duppen. Rekommenderas varmt! Tack Mvh Janeth
Yngve Andersson 2020/09/18
Jag kan varmt rekommendera Mieko Fishing
Vill man ha sina fiskegrejer snabbt och smidigt använd. Använd MiekoFishing
Ulrika Enberg 2020/09/17
Nöjd kund
Toppen service och snabb leverans.
Marcus 2020/09/16
Snabb leverans och bra utbud
Kanon
Janne 2020/09/16
Grymt smidigt
Tack för snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50