Fisketips

24 Tips

<< 1 2 >>
 • Tillverka egna ismetetafsar
  Kategorier: Gör det själv

  Att tillverka egna ismetetafsar är inte bara väldigt enkelt, utan du sparar pengar och får ismetetafsar som passar dig och ditt ismete. Du kan själv experimentera och optimera ditt ismetetackel.

  Läs mer

 • Pimpla med jigg
  Kategorier: Pimpelfiske

  Det blir allt mer populärt att pimpla med jigg. Du kan pimpla med de flesta jiggar, men det finns några knep som gör att du kan pimpla ännu mera effektivt med dina jiggar.

  Läs mer

 • Vi testar Eskimo vintertält
  Kategorier: Pimpelfiske , Recensioner

  Robin och Björn testar Eskimo Fatfish vintertält för isfiske efter röding i de extrema och kalla klimatet i fjällvärlden. Se deras mycket goda omdömen om vintertältet.

  Läs mer

 • Vi testar vattentäta handskar
  Kategorier: Recensioner

  Pier Rynbäck ger sig ut i Norrbottens kalla klimat i börjar av november, för att testa ett par vattentäta handskar och ser om de håller måttet. Läs om hur testet gick!

  Läs mer

 • Fiska rödspätta
  Kategorier: Havsfiske

  Passa på att pröva på det otroligt roliga fisket efter rödspätta när du är i Norge. Rödspättan är inte bara en vacker fisk, utan även en otroligt god matfisk. Albin berättar hur ni ska gå tillväga.

  Läs mer

 • Vertikalfiske efter gädda
  Kategorier: Gäddfiske

  Vill du lära dig mer om vertikalfiske efter gädda? Då har du kommit helt rätt. Medlemmar i Mieko Family var först med denna riktigt effektiva metod för att fånga storgäddan!

  Läs mer

 • Flötmete efter hälleflundra
  Kategorier: Havsfiske

  Albin Martinsson jobbar som fiskeguide i Nordnorge och har under senaste säsongen verkligen satt den nya effektiva metoden flötmete efter hälleflundra, på prov! Läs om hur du ska gå tillväga.

  Läs mer

 • Vi testar Westin fiskeväska
  Kategorier: Recensioner

  Pier Rynbäck i Mieko Family sätter Westin fiskeväska på prov och hårdtestar väskan under en säsongs fiske efter abbborre, gös och gädda. Läs testade produkten och vad Pier tyckte.

  Läs mer

 • 5 spinnare till fjällfiske
  Kategorier: Fjällfiske , Topplistor

  Fjällfisket blir alltmer populärt och vi får många frågor om vad man skall fiska med. Vi har därför svarat på de vanligaste frågorna vi får av fiskare som skall upp till fjällen.

  Läs mer

 • Trolling efter abborre
  Kategorier: Abborrfiske

  Trollingfiske efter abborre är en otroligt effektiv metod för att hitta fisk. Mats Nilsson är en otroligt duktig fiskare som berättar som sina knep som kan göra ditt abborrfiske ännu bättre!

  Läs mer

 • 8 heta Gäddwobbler
  Kategorier: Gäddfiske , Topplistor

  Fiske efter gädda med wobbler är mycket populärt och vi får ofta många frågor i ämnet. Här nedan sammanställer vi svar på frågor och listar 8 heta gäddwobblers.

  Läs mer

 • Tillverka egna tafsar för Gädda
  Kategorier: Gäddfiske , Gör det själv

  Tillverka din egen gäddtafs på ett enkelt, smidigt och framförallt bra sätt. Det blir inte bara en bättre tafs för gäddfiske, utan även mycket billigare i slutändan!

  Läs mer

 • 5 heta beten för Abborre
  Kategorier: Topplistor

  Vi har här listat 5 toppbeten för abborre. Vi har baserat listan på de abborrbeten vi fiskar med själva, de rapporter vi får från kunder och de som säljer bra. Med andra ord populära beten för abborre

  Läs mer

 • Fiskräddare från båt
  Kategorier: Gör det själv

  Pier Rynbäck tipsar om hur du på ett enkelt sätt kan bygga en fiskräddare som gör det lättare för dig att släppa tillbaka fisken på ett skonsamt sätt, för både dig själv och fisken!

  Läs mer

 • Rigga gummibeten
  Kategorier: Gör det själv , Jiggfiske

  Alla gummibeten har ett optimalt tillvägagångssätt att riggas, vissa beten är lättpåverkade om riggningen sitter lite fel och gången på betet får inte ut sin optimala presentation för gädda eller gös.

  Läs mer

<< 1 2 >>

831 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.92 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Kent Johansson 2017/03/30
Nöjd kund
Snabb leverans, bra hemsida.
Kjelle 2017/03/30
Kanoners!
Allt flöt på hur bra som helst! Bästa spöpackningen jag sett, inte ens PostNord skulle kunna...
Magnus Gidlund 2017/03/29
Kanon ställe att handla på !!!
Kanon ställe att handla på och sinnesjukt snabb leverans.
Patrick 2017/03/29
Snabbt
Snabbt bra o billigt!
P-G Holmström 2017/03/29
Kanon
Supersnabb service och bra grejor

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.45