Ismete tillbehör

Här hittar du tillbehör för ismete. Var bra utrustad på isarna med rätt tillbehör för just ditt ismete. Vi på Mieko Fishing har vinter stor del av året och erfarenhet av ismete. De tillbehör för ismete vi har i sortimentet är bla: 

Ismetepulka

Med en ismetepulka kan du enkelt transportera din utrustning för ismete. Välj en modell som passar ju...

Här hittar du tillbehör för ismete. Var bra utrustad på isarna med rätt tillbehör för just ditt ismete. Vi på Mieko Fishing har vinter stor del av året och erfarenhet av ismete. De tillbehör för ismete vi har i sortimentet är bla: 

Ismetepulka

Med en ismetepulka kan du enkelt transportera din utrustning för ismete. Välj en modell som passar just ditt fiske och hur mycket utrustning du har. När du fiskat med din ismetepulka får du förmodligen idéer om hur du skall utveckla din pulka för att den skall passa dig ännu bättre. Spöhållare för transport är en vanlig detalj många fäster på sin ismetepulka. Andra detaljer kan vara hållare för isborr, fack för att stabilisera beteshinken mm.

 • Ismetepulkor i olika storlekar

Ismetetafs

En bra tafs är viktigt vid ismete. Den får gärna vara lång om gäddan tar din betesfisk underifrån eller rullar. Är den för kort är det lätt att linan kommer i kontakt med gäddans tänder och det brukar bara sluta på ett sätt... Välj rätt krokstorlek på din ismetetafs beroende på hur stor betesfisk du använder. Om du skall ha en eller två krokar är en smaksak, de flesta använder två krokar men fler och fler kör bara med en krok. Denna bör i så fall vara något större än om du bara har en krok.

 • Ismetetafs med trekrokar
 • Wiggler predatortafs

Kulbly för ismete

Det vanligaste sänket för ismete är kulbly. Andra varianter förekommer men bly i form av en kula med hål i är den vanligaste formen av bly för ismete. Låt bara linan gå genom blyet och tafsen fungerar som stopper.

 • Bly för ismete, kulbly

kanske ett ismetetält, vippor för ismete, bjällror, isskopa mm. Besök även vår sportfiskebutik i Luleå. Vi har vinter en lång tid av året och har erfarenhet av ismete. Fråga gärna om du har frågor.

Spöhållare för ismete

Spöhållare för ismete finns i flera olika modeller. Funktionen är densamma för dem alla; Ditt ismetespö skall komma upp från snö och is för att inte frysa fast eller få en massa snö på sig så rullen kan kärva.

 • Spöhållare med tre ben, finns i modell från Kinetic och Stoxdal
 • Fladen Ismeteställ med signalfjäder
 • Alpina Grip, spöhållare för is

Paraplymjärde

Paraplymjärde är en fantastisk uppfinning och vidareutveckling av en mörtstuga. Du fäller enkelt ihop den innan du tar upp eller sänker ned den genom borrhålet. Du behöver bara ha ett stort borrhål i stället för ett gigantiskt hål för en mjärde eller mörtstuga.

 • Ella Paraplymjärde
 • Fladen Paraplymjärde

Mörtstuga

Ålpingla

Ålpingla är ett ovärderligt tillbehör vid ismete. Fäst din ålpingla på signalfjäderna och den bjällrar så du hör när vippan löser ut. Detta gör att du har koll på dina ismetespön vid fiske och upptäcker huggen direkt när signalfjädern löser ut.

 • Ålpingla bjällrar vid hugg
 • Du hör när din signalfjäder löser ut

Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 77 Produkter

2311 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Janeth Mor'en 2020/09/18
Duppen
Tycker jättebra om dessa duppen. Rekommenderas varmt! Tack Mvh Janeth
Yngve Andersson 2020/09/18
Jag kan varmt rekommendera Mieko Fishing
Vill man ha sina fiskegrejer snabbt och smidigt använd. Använd MiekoFishing
Ulrika Enberg 2020/09/17
Nöjd kund
Toppen service och snabb leverans.
Marcus 2020/09/16
Snabb leverans och bra utbud
Kanon
Janne 2020/09/16
Grymt smidigt
Tack för snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50