Westin jiggar

Westin tillverkar riktigt fina jiggar till olika slags fisken. Dessa har blivit oerhört populära och attraherar fisk som inget annat! De senaste åren har Westin Fishing lagt mycket tid på utveckling av nya produkter. De har bland annat värvat den oerhört rutinerade speciemenfiskaren Jörgen Larsson till deras stall. Han är en del av den stora fra...

Westin tillverkar riktigt fina jiggar till olika slags fisken. Dessa har blivit oerhört populära och attraherar fisk som inget annat! De senaste åren har Westin Fishing lagt mycket tid på utveckling av nya produkter. De har bland annat värvat den oerhört rutinerade speciemenfiskaren Jörgen Larsson till deras stall. Han är en del av den stora framgång de haft på marknaden. De tillverkar inte bara jiggar som är populära; -Det tillverkar jiggar som levererar fisk!

Westin Monster Teez

Monster Teez finns både som färdigriggad jigg eller softbaits som många kallar dem och som traditionell jigg. Den har en platt undersida för att minska risken att snurra vid fisket. Den har levererat många fina gäddor och är en mycket bra jigg. Den färdigtacklade varianten är försedd med två sylvassa trekrokar.

 • Monster Teez finns både som riggad och vanlig jigg
 • Den riggade är försedd med två sylvassa trekrokar
 • Den origgade passar för fiske med vanlig jiggskalle eller shallowskruv

Westin Ring Teez

Ring Teez är en lite annorlunda men mycket effektiv jigg. Den har en kropp med många mjuka sektioner som ger extra vibrationer i vattnet. Den har visat sig mycket effektiv för både abborre och gös men attraherar säkert även många andra rovfiskar. Ring Teez kan fiskas både med traditionell jiggskalle eller tackel av typen Drop Shot, Neko, Carolina eller Texas rig.

 • Ring Teez är mycket effektiv för bla. abborre och gös
 • Kan fiskas på många olika sätt
 • Ger ifrån sig mycket ljudvibrationer i vattnet

Westin Mega Teez

Westin Mega Teez är en dropshotjigg som har en riktigt stor stjärt, som precis likt en sjöjungfru rör sig förföriskt i vattnet. Grymt effektivt i kalla vatten på tröga rovfiskar, som gös, gädda och abborre!

Westin Mega Teez finns i 3 olika storlekar och en mängd olika färger. Med Westin Mega Teez behövs bara ett litet litet darr med spötoppen för att få stjärten att fladdra i vattnet. I kallt vatten lämpar sig denna rörelse utmärkt för tröga köldstela predatorer. Den oregelbundna rörelsen när den dyker är oslagbar!

Westin Mega Teez passar perfekt som dropshotjigg, men funkar suveränt till vertikal eller hur du än väljer att tackla den!

 • Mega Teez är en vertikaljigg med mycket stor stjärt som rör sig vid minsta knyck med spöet
 • Perfekt jigg för dropshot

Westin Twin Teez

Att Twin Teez från Westin fångar fisk är det ingen som helst frågan om. På sociala medier fylls sidorna med stor gädda och gös som fallit för denna jigg. Den är mjuk, livlig och har en medföljande rasselkammare som vissa dagar kan vara det som gäller. Har du inte testat Twin Teez så bör du göra det.

 • Twin Teez är en effektiv vertikaljigg
 • Kan förses med rasselkammare
 • Har levererat många och stora gösar vid vertikalfiske

Westin Shad Teez

Westin Shad Teez är en shadjigg ifrån Westin som är mycket välgjord. Det är ett suveränt bete till alla predatorer du kan hitta med tanke på de olika storlekarna. Färgsättningen på Westin Shad Teez är i särklass och det har redan blivit en favorit hos många fiskare.

Westin Shad Teez har ett dubbelt lager av klarlack, som ger den ett mycket realisktisk utseende. Shad teezen får en grymt fin rullande gång i vattnet, både när du fiskar den shallow och när du fiskar den med tunga skallar. De stora varianterna har blivit mycket populära till gäddfisket, medan de små har blivit en riktig dräpare för abborre.

 • Dubbel klarlack
 • Handmålad
 • Grymt fin gång i vattnet

Westin Big Bob

Big Bob är precis som namnet säger en riktigt stor jigg. Den är framtagen för havsfiske där man riktar sitt fiske efter stora torskar och hälleflundrar. Med sin storlek sållar den ut de mindre fiskarna som helt enkelt tycker jiggen är för stor för att de skall hugga. Westin Big Bob levereras med två trekrokar som fästes på jiggkroppen.

 • Big Bob finns i två storlekar, 730 gr (40 cm) och 480 gr (30 cm)
 • Levereras med två st kraftiga trekrokar av hög kvalité
 • Mycket populär jigg vid fiske efter skrei

Westin Crazy Daisy

Crazy Daisy från Westin har snabbt tagt många havsfiskare med storm. Den levererar riktigt bra med framförallt torsk och hälleflundra men även andra arter gillar den. Crazy Daisy finns i två storlekar, 300 och 400 gr. Jiggskallen har en traditionell jiggskalle med krok som sitter i jiggkroppens rygg. Den levereras även med en extra stingerkrok, en mycket kraftig och vass trekrok som fästes längre bak på jiggen med den kraftiga linan som kroken knyts med. Ett mycket flexibelt system som fungerar utmärkt. Fiskar du torsk i stora stim kan du med fördel fiska utan stingerkrok. Den fastnar lätt lite var stans på fiskarnas kroppar. De mindre torskarna tar dessutom inte så lätt över hela jiggen och fastnar då inte på ryggkroken. Då fiskar du kvar i stimmet och väntar på större fisk.

 • Westin Crazy Daisy finnt i två storlekar, 400 och 300 gr
 • Levereras med extra stingerkok och två jiggkroppar, en tail och en shad
 • Mycket effektiv jigg för torsk och hälleflundra

Slim Jim

Den smala jiggen Slim Jim från Westin liknar en lådda, basföda för många rovfiskar i havet. Den sjunker snabbt genom vattnet med sin smala kroppsform. Slim Jim levereras med två jiggkroppar, har en traditionell jiggskalle med ryggkrok och en extra stingerkrok. Stingerkroken är kraftig och av hög kvalité. Den fäster du själv med den medföljande linan. Smidigt och flexibelt system.

 • Slim Jim finns i olika storlekar, 340 och 85 gr
 • Levereras med två jiggkroppar och extra stingerkrok
 • Mycket effektiv för fisk som äter lådda, dvs. torsk, hälleflundra och många andra rovfiskar

Percy The Perch

Percy The Perch från Westin är ett hybridbete, framdelen är en vanlig wobbler medan bakdelen är tillverkad i gummi. Det ger Percy The Perch unika rörelser i vattnet. Percy är försedd med en sylvass trekrok och finns i olika färger.

 • Hybridbete mellan wobbler och jigg
 • Försedd sylvass trekrok
 • Mycket bra bete i vatten där abborre är betesfisk, dvs. de flesta vatten

Ricky The Roach

Ricky The Roach finns i två modeller. En mörformad jigg och ett hybridbete från Westin med de bästa egenskaperna från en wobbler och de bästa från en jigg. Betet har mycket fina rörelser i vattnet och framförallt, -De lockar till hugg. Ricky The Roach har en delad wobblerkropp med en mjuk stjärt i gummi.

 • Ricky The Roach är ett mycket bra bete för abborre och andra rovfiskar
 • Finns både som jigg och "wobblerjigg"
 • Många effektiva färger

Mike The Pike

Mike The Pike är ett så kallat hybridbete. Det har ett huvud med sked från en wobbler och mjuk kropp från en jigg. Det är en perfekt kopia av en gädda. För dig som siktar på de riktigt stora gäddorna är Mike The Pike ett måste i betesboxen. Den mjuka kroppen gör att fisken inte spottar direkt. Gummit är mjukt och känns naturligt när fisken hugger.

 • Mike The Pike är en perfekt kopia av en gädda
 • Försedd med en mycket vass trekrok
 • Effektivt bete för stora gäddor som äter små gäddor

Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 344 Produkter

2317 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Tomas Hansson 2020/09/23
fiske
mycket bra snabb leverans ska handla mera hos er
Peter Persson 2020/09/23
Nöjd kund
Bra service och snabb leverans
Ingeborg 2020/09/22
Snabb handläggning
Bra varor till vettigt pris. Paketet i min hand 24 timmar efter beställning
Andreas Nilsson 2020/09/22
Beställde fiskedrag
Har inget alls att klaga över. Supersnabb service och leverans. Beställde kl 11 en tisdag och...
Östen Larsson 2020/09/22
Beställning
Första gången jag har beställt varor och det var snabbt och bra levererat och bra priser. Kommer...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50