Softbait

Softbaits är egentligen ett vanligt gummibete. Ska man dra det hårfint så kallas alla jiggar softbaits på engelska. Vi har delat upp kategorin jiggar och softbaits. Dessa softbaits är gummibeten som helt enkelt är färdiga att fiska med direkt vid köp. De har en integrerad vikt och krokar som sitter fast.

Fisket med softbaits har ökat kraftigt se...

Softbaits är egentligen ett vanligt gummibete. Ska man dra det hårfint så kallas alla jiggar softbaits på engelska. Vi har delat upp kategorin jiggar och softbaits. Dessa softbaits är gummibeten som helt enkelt är färdiga att fiska med direkt vid köp. De har en integrerad vikt och krokar som sitter fast.

Fisket med softbaits har ökat kraftigt senaste åren och är fortfarande ökande. Många fiskare har upptäckt hur effektivt det är vid gäddfiske. Den stora varationen hur du kan fiska softbaits gör det hela konceptet mycket intressant! Softbaits kan du fiska på många olika djup och spinna hem betet precis hur du vill. Sakta, fort eller jiggfiska hem det!

Vi har softbaits som Azkikr i modellerna original, shallow och supershallow, ladyboy och Fluffer från MB79 Sweden. Vi har även softbaits från Savage Gear i modellerna Alien EelV2 och Rattle Shad. Westin och deras Mega Teez är också mycket populär. Dessa modeller är bara en bråkdel av vad som finns att välja på gällande softbaits!

Bull Dawg

Bull Dawg är ett otroligt eftertraktat bete för att fånga storgäddan. Den är framtagen i USA av Muskie Innovations för det väldiga muskiefisket! En Bull Dawg kan såväl spinnfiskas, trollas eller jiggfiskas. Den är perfekt förr att fiskas på djupbranter, hålor eller generellt längs med bottens struktur. Bull Dawgen är balanserat med en vikt i huvudet som gör att den simmar horisontellt i vattnet. Vid spinnstopp sjunker den snett ner mot botten, samtidigt som svansen fladdrar förföriskt.

Bull Dawg finns i flera olika modeller, vikter och storlekar, samt färger. Vi har några stycken som vi tycker är bra. 

  • Magnum, Economy, Double
  • Softbait för stor gädda
  • Framtagen av Muskie Innovations
  • Spinnfiskas, trollas eller jiggfiskas
  • Förförisk gång i vattnet

Azkikr 

Azkikr är ett softbait, eller gummibete, från MB79 Sweden. Bakom varumärket står norrlänningen Magnus Lindgren (Mangeboy) från Skellefteå, som inte bara är en duktig betesbyggare, utan en oerhört duktig gäddfiskare. Mangeboys beten har blivit enormt populära vid gäddfiske. De flesta duktiga gäddfiskare känner till MB79 och har oftast ett eller flera av Magnus beten.

MB79 Azkikr är ett softbait på 39 cm som blivit mycket populärt till gäddfiske, både vid spinn och trolling. Azkikr finns i original, shallow och supershallow som kan fiskas precis under ytan. MB79 Azkikr uttalas Asskicker och blir på svenska "Rumpsparkare". Betet har två trekrokar på undersidan av kroppen och är riggad och klar för att fiskas direkt. Magnus kommer hela tiden med nya färger på sitt kända bete Azkikr, så ser du en färg du bara måste ha, vänta inte! Slå till direkt, man vet aldrig om färgen på denna Azkikr produceras igen och i hur många exemplar.

Har du inte testat Azkikr eller andra beten från MB79 Sweden bör du göra det om du gillar gäddfiske.

Westin Monster Teez

Westin Monster Teez är det perfekta betet för stor gädda och muskie. Den levereras riggad och klar för att fiskas med direkt! Detta softbait är perfekt balanserad med vikt inuti kroppen (blyfri) och är utrustad med två stycken trekrokar i storlek 2/0. Betet är 25 cm långt och väger 203 gr. Westin Monster Teez Rigged N' Ready har två öglor, den ena för djupt fiske, och den andra för grunt fiske. Jiggen fiskas på 3-6m eller djupare om så önskas. Den har också fått en smart magnet inne i gummit för att hålla den bakre kroken på plats när man kastar. Längst ut på denna breda stjärt sitter en liten paddle-tail och en rasselkammare för att ge Westin Monster Teez Rigged N' Ready extra triggande rörelse i vattnet.

Nyhet för hösten 2015 är även Monster Teez som endast jiggkropp, utan krokar och tyngder. Med denna variant kan du välja själv hur du vill tackla upp betet. Den finns i två storlekar, 20 och 22 cm som väger 53 respektive 90 gram.

Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 113 Produkter

2317 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Tomas Hansson 2020/09/23
fiske
mycket bra snabb leverans ska handla mera hos er
Peter Persson 2020/09/23
Nöjd kund
Bra service och snabb leverans
Ingeborg 2020/09/22
Snabb handläggning
Bra varor till vettigt pris. Paketet i min hand 24 timmar efter beställning
Andreas Nilsson 2020/09/22
Beställde fiskedrag
Har inget alls att klaga över. Supersnabb service och leverans. Beställde kl 11 en tisdag och...
Östen Larsson 2020/09/22
Beställning
Första gången jag har beställt varor och det var snabbt och bra levererat och bra priser. Kommer...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50