Myran spinnare

Myran spinnare är en spinnare som har funnit med länge och hänger kvar än idag. Det är en mycket känd och klassisk spinnare som man inte vill vara utan. Fungerar utmärkt på alla fiskar, men framförallt abborre, öring, röding och harr.

Myran Spinnare

Myran spinnaren har funnits sedan 1948 då Paul Johansson kom fram med "Myrspinnaren" med utbytb...

Myran spinnare är en spinnare som har funnit med länge och hänger kvar än idag. Det är en mycket känd och klassisk spinnare som man inte vill vara utan. Fungerar utmärkt på alla fiskar, men framförallt abborre, öring, röding och harr.

Myran Spinnare

Myran spinnaren har funnits sedan 1948 då Paul Johansson kom fram med "Myrspinnaren" med utbytbara skedar. Den har sedan dess uppskattats av många sportfiskare världen över och fått priser för sin effektivitet. Idag finns Myran spinnare kvar och i många olika modeller, vikter och färger. Den är en favorit hos många sportfiskare. Kanske flest fiskare använder Myran Spinnare i olika typer av fjäll och fjällnära vatten. Den har rykte om sig att vara otroligt effektiv på bla. fiskarter med fettfena.

  • Myran Spinnare är otroligt bra för röding, öring, harr, regnbåge mfl. arter
  • Fungerar bra i de flesta vatten men åk inte till fjällen utan ett gäng Myran

Hur fiskar jag med Myrans Spinnare?

När du fiskar med Myran är grundprincipen följande; Kasta ut och låt den sjunka tills linan slakar, då har den nått botten. De kan med fördel räkna sekunder när den sjunker. Veva hem 10-12 vevtag och låt spinnaren sjunka till botten igen. Fortsätt med den proceduren tills nästa kast. Då kan du kasta ut Myrans Spinnare och låta den sjunka mot botten. Nu börjar du veva strax innan den når botten. Om du exempelvis räknade till 8 sekunder förra kastet låter du spinnaren sjunka 7 sekunder och börjar veva. Då fiskar du strax ovanför botten och slipper irriterande bottennapp. Fiske även oregelbundet, spinnstopp, snabbt och långsamt. Då kommer du att hitta den teknik som fungerar bäst för dagen.

Myran Wipp

Myran Wipp är en spinnare med spolformad kropp vilket ger långa kast med god precision. Wipp har en sked som snurrar lätt och har små hål för att öka ljudvågorna som attraherar fisken. Wipp är försedd med fjäderbeklädd sylvass trekrok. Vill du öka attraktionskraften extra mycket kan du duscha på doftspray. Ädelfisk har extremt svårt att motstå en Wipp som doftar räka.

  • Myran Wipp är en mycket effektiv spinnare
  • Försedd med vass fjäderklädd trekrok
  • Kastar långt
  • Finns i flera vikter och färger

Myran Panter

Myran Panter är en spinnare med spolformad kropp som ger långa kastlängder. Panter har en långsmal sked som spinner mycket lätt, den startar spinna direkt du börjar veva in den. Panter har en sylvass trekrok som gör att du lätt krokar fisken. Myran Panter är en spinnare många fiskare har som favorit. Har du inte testat den bör du göra det.

  • Myran Panter är en favoritspinnare för många fiskare
  • Försedd med vass trekrok
  • Ger långa kast
  • Mycket effektiv på bla. harr, öring, röding, regnbåge och abborre
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 80 Produkter

2357 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Christer T 2020/10/23
Långedrag
Snabbt o bra ,kommer nog handla där igen
Rolf Pettersson 2020/10/23
Knallpåken knallar.
Supersnabb leverans!!!
Pär Svensson 2020/10/22
Spinnare
Inga problem alls,klockrent.
Gunilla 2020/10/22
Mycket snabb leverans
Supersnabb leverans!
Marcus Larsson 2020/10/20
Jättesnabb leverans
Bra kvalitet på sakerna!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50