Pimpelskrylla

I vårt sortiment för pimpelfiske hittar du pimpelskryllor, stolsryggsäckar och väskor. Vill du kunna sitta skönt under tiden du pimpelfiskar är en rejäl stolsryggsäck eller pimpelskrylla perfekt lösning. Du förvarar din utrustning och har en skön sittplats vid ditt isfiske. De är dessutom enkla att bära när du förflyttar dig på isen. Välj bland ...

I vårt sortiment för pimpelfiske hittar du pimpelskryllor, stolsryggsäckar och väskor. Vill du kunna sitta skönt under tiden du pimpelfiskar är en rejäl stolsryggsäck eller pimpelskrylla perfekt lösning. Du förvarar din utrustning och har en skön sittplats vid ditt isfiske. De är dessutom enkla att bära när du förflyttar dig på isen. Välj bland modeller från Kinetic, Wiggler, Stoxdal eller andra tillverkare av pimpelutrustning.

Vad är en skrylla?

En skrylla är helt enkelt en stol med packutrymme i så du kan sitta skönt och samtidigt få med din pimpelutrustning vid förflyttningar. Skryllor finns i olika modeller och material. Vilken du väljer är mest en smaksak.

 • Skryllor finns i plast, kombination plast/nylonsäck och mer traditionella stolsryggsäckar

En pimpelfiskare vill gärna vara så mobil som möjligt och smidigt kunna förflytta sig, även över större ytor. Samtidigt som man också vill sitta skönt och ergonomiskt då det ibland kan bli flera timmar ute på isen. En skrylla till pimpelfisket har därför blivit det solklara alternativet och är mycket vanligt bland pimpelfiskare. En pimpelskrylla är enkel att bära med sig, har bra förvaringsutrymme och fungerar bra att sitta på när man pimplar.

Det finns många olika modeller av skryllor. De flesta består av en slags plastbox, där den fångade fisken är tänkt att förvaras i. Vissa modeller består av en ryggsäck som omsluter plastboxen. Man får bra möjlighet att bära pimpelskryllan, samtidigt som du får fler fickor på utsidan där du kan förvara pimpelspön, askar, termos och mackor.

Bra egenskaper hos en pimpelskrylla:

 • Så hög sitthöjd som möjligt
 • Ryggsäcksmodeller är skönare att bära längre sträckor
 • Isolerad och skön sittyta
 • Vattentät/vattenavisande underdel
 • Förvaring och fickor efter ditt egna behov

Vi har flera olika modeller för att du skall hitta en skrylla som passar dig. Några av de modeller vi har:

 • Wiggler skrylla
 • Kinetic
 • Stoxdal
 • Fibe
 • Stolsryggsäck för pimpelfiske
Mer
Visar 1 - 18 av 18 Produkter

2311 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Janeth Mor'en 2020/09/18
Duppen
Tycker jättebra om dessa duppen. Rekommenderas varmt! Tack Mvh Janeth
Yngve Andersson 2020/09/18
Jag kan varmt rekommendera Mieko Fishing
Vill man ha sina fiskegrejer snabbt och smidigt använd. Använd MiekoFishing
Ulrika Enberg 2020/09/17
Nöjd kund
Toppen service och snabb leverans.
Marcus 2020/09/16
Snabb leverans och bra utbud
Kanon
Janne 2020/09/16
Grymt smidigt
Tack för snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50