Fiskehåv - Huggkrok

En håv är bra att ha vid fiske, det underlättar vid avkrokning av fisk, när ni ska måtta mot måttdekal eller snabbt fotografera fisken efter den vägts. Hos oss på Miekofishing.se hittar ni ett stort utbud av fiskehåvar, från teleskopiska, ihopfällbara och paraplyhåvar - i olika storlekar och modeller från märken som Ron Thompson, BFT, Westin och...

En håv är bra att ha vid fiske, det underlättar vid avkrokning av fisk, när ni ska måtta mot måttdekal eller snabbt fotografera fisken efter den vägts. Hos oss på Miekofishing.se hittar ni ett stort utbud av fiskehåvar, från teleskopiska, ihopfällbara och paraplyhåvar - i olika storlekar och modeller från märken som Ron Thompson, BFT, Westin och Ella Fishing. Vi har även huggkrokar i olika storlekar och modeller. 

Fiskehåv

Med hjälp av en fiskehåv kan du enkelt få upp din fångst utan att orsaka någon större skada på fisken. Fiskehåvar kommer i olika storlekar och modeller, här är det upp till var och en vad som passar bäst. En teleskopisk håv är perfekt när ni vill minimera packningen, likaså med paraplyhåven - en unik uppfinning där du enkelt fäller upp håven likt ett paraply. Passande vid resor! Vi har håvar tillverkat i metall och trä. Vissa fiskehåvar har gummerat nät. Det gör att krokarna inte fastnar så lätt i håvgarnet när fisken sprattlar i håven. Detta är otroligt skönt. Har du en gång fastnat ordentligt med krokarna i håvens nät vill du inte vara med om det igen. Gummerat nät på din fiskehåv skyddar dessutom fiskens slemskit om du fuktar det innan du håvar fisken.

  • Fiskehåv hjälper dig ta upp fångsten
  • Finns i olika storlekar och modeller
  • Underlättar vid avkrokning av fisk

Huggkrok

Huggkrok används främst då man vet med sig att fisken ska avlivas. Detta för att en huggkrok kan orsaka skada på fisken. Därför är huggkrok ett perfekt komplement till fiskehåven. Hos oss hittar ni huggkrokar i olika storlekar och teleskopiska för enkel förvaring. Kroka gärna fisken i underkäken för att ge mindre skador på fiskköttet som skall tas tillvara sedan. Vi har krokar i olika modeller och storlekar.

  • Använd huggkrok endast om ni ska avliva fisken
  • Bra komplement till fiskehåven
  • Enkel att använda
  • Teleskopisk huggkrok
Mer
Visar 1 - 32 av 32 Produkter

1587 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Staffan Persson 2019/09/24
Snabb leverans
Väldigt nöjd med företagets snabba leverans
Magnus Ryytty 2019/09/20
Bra support och snabb leveranstid
Mycket nöjd med support och leveranstid. Rekommenderas
Simon 2019/09/19
Omdöme
Bra priser och snabb frakt!
roger sjöberg 2019/09/19
order.
snabb och bra leverans, bra att kamagatsu jiggskalle 150g 12/0 fanns, den kan vara knepig att få...
Lars Gullstrand 2019/09/18
Lite småsaker
Beställde lite småsaker! Snabb leverans och allt som det ska vara

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50