Fiskehåv - Huggkrok

En håv är bra att ha vid fiske, det underlättar vid avkrokning av fisk, när ni ska måtta mot måttdekal eller snabbt fotografera fisken efter den vägts. Hos oss på Miekofishing.se hittar ni ett stort utbud av fiskehåvar, från teleskopiska, ihopfällbara och paraplyhåvar - i olika storlekar och modeller från märken som Ron Thompson, BFT, Westin och...

En håv är bra att ha vid fiske, det underlättar vid avkrokning av fisk, när ni ska måtta mot måttdekal eller snabbt fotografera fisken efter den vägts. Hos oss på Miekofishing.se hittar ni ett stort utbud av fiskehåvar, från teleskopiska, ihopfällbara och paraplyhåvar - i olika storlekar och modeller från märken som Ron Thompson, BFT, Westin och Ella Fishing. Vi har även huggkrokar i olika storlekar och modeller. 

Fiskehåv

Med hjälp av en fiskehåv kan du enkelt få upp din fångst utan att orsaka någon större skada på fisken. Fiskehåvar kommer i olika storlekar och modeller, här är det upp till var och en vad som passar bäst. En teleskopisk håv är perfekt när ni vill minimera packningen, likaså med paraplyhåven - en unik uppfinning där du enkelt fäller upp håven likt ett paraply. Passande vid resor! Vi har håvar tillverkat i metall och trä. Vissa fiskehåvar har gummerat nät. Det gör att krokarna inte fastnar så lätt i håvgarnet när fisken sprattlar i håven. Detta är otroligt skönt. Har du en gång fastnat ordentligt med krokarna i håvens nät vill du inte vara med om det igen. Gummerat nät på din fiskehåv skyddar dessutom fiskens slemskit om du fuktar det innan du håvar fisken.

  • Fiskehåv hjälper dig ta upp fångsten
  • Finns i olika storlekar och modeller
  • Underlättar vid avkrokning av fisk

Huggkrok

Huggkrok används främst då man vet med sig att fisken ska avlivas. Detta för att en huggkrok kan orsaka skada på fisken. Därför är huggkrok ett perfekt komplement till fiskehåven. Hos oss hittar ni huggkrokar i olika storlekar och teleskopiska för enkel förvaring. Kroka gärna fisken i underkäken för att ge mindre skador på fiskköttet som skall tas tillvara sedan. Vi har krokar i olika modeller och storlekar.

  • Använd huggkrok endast om ni ska avliva fisken
  • Bra komplement till fiskehåven
  • Enkel att använda
  • Teleskopisk huggkrok
Mer
Visar 1 - 34 av 34 Produkter

1440 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Mathias Bergling 2019/01/03
Jättebra!
Bra kommunikation och Snabb leverans!
Elisabeth 2019/01/03
Toppbetyg!
Kanonbra, enkelt att beställa, snabb leverans!
Martin Stenhaugen 2018/12/27
Oerhört snabb leverans
Alltid snabb med leveransen.
Lasse Modd 2018/12/26
Snabbt och bra
Lätt att handla och snabb och bra leverans. Enda nackdelen är samarbetet med Klarna. Bra att...
Sören Johansson 2018/12/25
50-lapp
Bra o snabb leverans!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50