ABU Reflex Spinnare

Reflex Spinnare är en klassisk spinnare från ABU från 1951. Det är många sportfiskare som startat sitt intresse med ett Abumatic fiskeset i handen gåendes efter strandkanten med en Reflexsspinnare på linen. Reflex har under åren levererat fler fina fiskar än man kan räkna till. Den är fortfarande mycket effektiv för bla. abborre, öring, röding o...

Reflex Spinnare är en klassisk spinnare från ABU från 1951. Det är många sportfiskare som startat sitt intresse med ett Abumatic fiskeset i handen gåendes efter strandkanten med en Reflexsspinnare på linen. Reflex har under åren levererat fler fina fiskar än man kan räkna till. Den är fortfarande mycket effektiv för bla. abborre, öring, röding och regnbåge. Reflex Spinnare är kanske mest känd för sina fantastiska egenskaper att fånga abborre och då även grov abborre. Den spolformade kroppen tillsammans med den veckade skeden verkar attraherande för abborren. Den har dessutom en rejäl huggpunkt i den fjäderklädda kroken som dessutom samlar på sig dofter av tidigare fångade fiskar. Doft är förmodligen en orsak till att den levererar så bra med rovfiskar av olika arter.

Reflex Spinnaren har en avlång spolformad kropp vilket ger bra kastlängd. Den har även målade prickar på vilket är ett signum för Reflex. Skeden är långsmal och veckad för att ge extra mycket vibrationer i vattnet. Detta är också ett kännetecken som få andra spinnare har. Trekroken är av hög kvalité och klädd med fjädrar. Detta ger fisken en distinkt huggpunkt.

Hur fiskar jag med Reflex Spinnare?

När du fiskar med Reflex Spinnare använd gärna spinnstopp. Efterföljande fiskar som följer efter, simmar då rätt in i spinnaren och hugger ofta av ren reflex. När du fiskar med spinnare bör du ha Reflex Spinnare i några olika färger och storlekar i din betesbox. Hugger det inte på ena färgen kan du ha bra fiske med en annan färg. Du kan även ha bra fiske om du går upp eller ned i storlek på din Reflex Spinnare. Besök även vår sportfiskebutik i Luleå med ett stort utbud av spinnare. Vill du göra din Reflex Spinnare extra attraktiv för rovfiskar skall du duscha på lite doftspray. Detta medför att du attraherar ytterligare ett sinne hos fisken. Detta kan i vissa fall vara helt avgörande för om du skall få fisken att hugga eller inte. Om du ser efterföljande fiskar som inte vill hugga kan du testa med en spinnare av mindre storlek men i samma färg. Detta kan ofta leda till att du lyckas stimulera fisken till hugg.

Vad kännetecknar en ABU Reflex Spinnare?

  • Reflex Spinnarens sked snurrar i både låg och hög fart
  • Försedd med sylvass hårbeklädd trekrok
  • Mycket bra spinnare för bla. öring, röding, regnbåge, abborre och gädda
  • Är fisken extremt svårflirtad kan du duscha på doftspray på trekroken
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 78 Produkter

2311 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Janeth Mor'en 2020/09/18
Duppen
Tycker jättebra om dessa duppen. Rekommenderas varmt! Tack Mvh Janeth
Yngve Andersson 2020/09/18
Jag kan varmt rekommendera Mieko Fishing
Vill man ha sina fiskegrejer snabbt och smidigt använd. Använd MiekoFishing
Ulrika Enberg 2020/09/17
Nöjd kund
Toppen service och snabb leverans.
Marcus 2020/09/16
Snabb leverans och bra utbud
Kanon
Janne 2020/09/16
Grymt smidigt
Tack för snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50