Vobbler

Vi har här samlat ett gäng med wobbler som är väldigt bra och effektiva både på trolling och spinn. Välj bland Rapala, Cisco Kid, Westins i modeller som Mike The Pike, Tommy The Trout, Platypus, Jätte, Shallow och Deep Runner, Mieko, Savage Gear 4-play, Fry, 3D Herring wobbler, Pike Madame, Bomber, Strike Pro Strike Mini och Strike Jr och många ...

Vi har här samlat ett gäng med wobbler som är väldigt bra och effektiva både på trolling och spinn. Välj bland Rapala, Cisco Kid, Westins i modeller som Mike The Pike, Tommy The Trout, Platypus, Jätte, Shallow och Deep Runner, Mieko, Savage Gear 4-play, Fry, 3D Herring wobbler, Pike Madame, Bomber, Strike Pro Strike Mini och Strike Jr och många andra märken. Vissa sägner säger att Indianerna använde träbitar med nån sorts krok som de drog bakom sina kajaker när de fiskade. De hade även ett bete fastsatt vid paddeln som fungerade som ett jerkbait. Intressant. Wobbler idag skiljer sig ganska mycket och det finns stor variation på längd, tyngd, stela, fler-delade, skedstorlekar m.m.

  • Wobbler finns i modeller för många rovfiskar
  • Finns i flytande, sjunkande eller svävande, sk. suspending
  • Wobblerns sked ger den dess gång och håller den på rätt djup
  • Fungerar lika bra vid spinnfiske som trolling
  • En sked som pekar framåt ger en djupgående wobbler och en sked som pekar neråt ger en grundgående

Hur fiskar jag med wobbler?

Det finns två dominerande sätt att fiska med wobbler;

  • Spinnfiske med wobbler. Du kan spinnfiska med wobbler som vilket annat bete som helst. Den enda skillnaden är att wobblern har en sked som reglerar djupet den går på medan ett vanligt drag sjunker. Du kan göra vanliga spinnstopp för att ditt bete skall röra sig mer oregelbundet. Använder du då en flytande wobbler kommer den att stiga mot ytan och en sjunkande sjunker långsamt vid spinnstopp.
  • Trolling med wobbler. Vid trolling eller dragrodd som man kallade det förr i tiden är wobbler ett vanligt bete. Om du använder dig av flera spön och flytande wobbler kommer dessa att flyta upp när du drillar fisk på det spöet det huggit på. De jobbar sig dessutom ner till ett djup som du vill ha betet på om du väljer "rätt" lutning och storlek på skeden. Här får du testa dig fram och skapa erfarenhet hur djupt de olika modellerna går i olika farter.

Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 108 Produkter

2067 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Anna Arlt 2020/07/04
Nöjd!
Nöjd och glad med allt, både prylar och service!
Lennart... 2020/07/03
Kanon
Snabbt och precist. Precis som jag vill ha
Kent Sjölund 2020/07/03
Recention
Bra priser och snabb leverans
Jan-Erik Alloh 2020/07/03
Bra service
När alla produkterna inte fanns hemma ,så ringde dom upp direkt och meddelade! Snabb leverans!
Ulf Andersson 2020/07/03
King
Lite svårt att recensera när jag inte fått grejorna än.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50