Fisketips

26 Tips

<< 1 2 >>
 • Test: Spö till fjällfiske
  Kategorier: Fjällfiske , Recensioner

  Vi på Miekofishing.se testar hela tiden delar av vårt sortiment för att hitta extra bra produkter. Här finner ni våra tester av spön som lämpar sig till fjällfiske.

  Läs mer

 • Jiggfiske efter abborre
  Kategorier: Abborrfiske

  En mycket välskriven text om jiggfiske efter abborre, från grunderna. Du får hjälp med utrustning, fisketeknik, betesval och vart du fiska, samt i vilka förhållanden.

  Läs mer

 • Flötmete efter hälleflundra
  Kategorier: Havsfiske

  Albin Martinsson jobbar som fiskeguide i Nordnorge och har under senaste säsongen verkligen satt den nya effektiva metoden flötmete efter hälleflundra, på prov! Läs om hur du ska gå tillväga.

  Läs mer

 • 5 heta beten för Abborre
  Kategorier: Topplistor

  Vi har här listat 5 toppbeten för abborre. Vi har baserat listan på de abborrbeten vi fiskar med själva, de rapporter vi får från kunder och de som säljer bra. Med andra ord populära beten för abborre

  Läs mer

 • Tillverka egna tafsar för Gädda
  Kategorier: Gäddfiske , Gör det själv

  Tillverka din egen gäddtafs på ett enkelt, smidigt och framförallt bra sätt. Det blir inte bara en bättre tafs för gäddfiske, utan även mycket billigare i slutändan!

  Läs mer

 • Vi testar Westin fiskeväska
  Kategorier: Recensioner

  Pier Rynbäck i Mieko Family sätter Westin fiskeväska på prov och hårdtestar väskan under en säsongs fiske efter abbborre, gös och gädda. Läs testade produkten och vad Pier tyckte.

  Läs mer

 • Tillverka egna ismetetafsar
  Kategorier: Gör det själv

  Att tillverka egna ismetetafsar är inte bara väldigt enkelt, utan du sparar pengar och får ismetetafsar som passar dig och ditt ismete. Du kan själv experimentera och optimera ditt ismetetackel.

  Läs mer

 • Pimpla med jigg
  Kategorier: Pimpelfiske

  Det blir allt mer populärt att pimpla med jigg. Du kan pimpla med de flesta jiggar, men det finns några knep som gör att du kan pimpla ännu mera effektivt med dina jiggar.

  Läs mer

 • Vi testar Eskimo vintertält
  Kategorier: Pimpelfiske , Recensioner

  Robin och Björn testar Eskimo Fatfish vintertält för isfiske efter röding i de extrema och kalla klimatet i fjällvärlden. Se deras mycket goda omdömen om vintertältet.

  Läs mer

 • Vi testar vattentäta handskar
  Kategorier: Recensioner

  Pier Rynbäck ger sig ut i Norrbottens kalla klimat i börjar av november, för att testa ett par vattentäta handskar och ser om de håller måttet. Läs om hur testet gick!

  Läs mer

 • Fiska rödspätta
  Kategorier: Havsfiske

  Passa på att pröva på det otroligt roliga fisket efter rödspätta när du är i Norge. Rödspättan är inte bara en vacker fisk, utan även en otroligt god matfisk. Albin berättar hur ni ska gå tillväga.

  Läs mer

 • Vertikalfiske efter gädda
  Kategorier: Gäddfiske

  Vill du lära dig mer om vertikalfiske efter gädda? Då har du kommit helt rätt. Medlemmar i Mieko Family var först med denna riktigt effektiva metod för att fånga storgäddan!

  Läs mer

 • 5 spinnare till fjällfiske
  Kategorier: Fjällfiske , Topplistor

  Fjällfisket blir alltmer populärt och vi får många frågor om vad man skall fiska med. Vi har därför svarat på de vanligaste frågorna vi får av fiskare som skall upp till fjällen.

  Läs mer

 • Trolling efter abborre
  Kategorier: Abborrfiske

  Trollingfiske efter abborre är en otroligt effektiv metod för att hitta fisk. Mats Nilsson är en otroligt duktig fiskare som berättar som sina knep som kan göra ditt abborrfiske ännu bättre!

  Läs mer

 • 8 heta Gäddwobbler
  Kategorier: Gäddfiske , Topplistor

  Fiske efter gädda med wobbler är mycket populärt och vi får ofta många frågor i ämnet. Här nedan sammanställer vi svar på frågor och listar 8 heta gäddwobblers.

  Läs mer

<< 1 2 >>

1116 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.9 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Henrik T 2017/07/19
Jodå
Mycke bra, snabb leverans. Ska ut på djupträsk så snart jag kan å hitta storgösen. Mvh Henrik...
Niklas Eriksson 2017/07/19
Perfekt!
Snabbt och professionellt!
Mats G 2017/07/18
kräftburar
Tog omhand problematik och svarade flera gånger omgående. Mycket bra gjort
Jörgen Ö-vik 2017/07/18
Felfritt som vanligt !
Snabbt och behändligt som vanligt !
Maria 2017/07/18
Super butik
Bra grejer som skal bli bra att ha i Norge.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.42