Det är ju inte raketforskning vi håller på med, därför valde vi att kalla det för Mieko Family och inte Mieko-pro-crew-staff-guides eller liknande. De som ingår är våra vänner som råkar vara otroligt duktiga sportfiskare. De är inte heller bundna till ett märke utan använder och testar produkter från alla producenter, detta för att vi skall veta att det vi säljer på Mieko är det bästa på marknaden! Har Mieko Family testat och sagt att det är bra, då kan ni lita på det. 

Vad vi har skapat här, är helt enkelt ett nätverk av sportfiskare från Norr till Söder som helt oberoende mot producenterna kommer att hjälpa oss att visa vad som fungerar bra och vad som fungerar riktigt bra! Det är en ära för oss på Mieko att få presentera The Mieko Family:

Magnus ”Mangeboy” Lindgren - En av Sveriges duktigaste betesbyggare och stolt pappa till bl a Azkikr som fångar många och stora gäddor varje år. Vi säljer Magnus beten i butiken och på nätet med stor framgång. Förutom att tillverka otroliga beten så fångar Magnus även otroligt stor fisk. Att ha med Magnus i Mieko Family betyder mycket för oss.

Magnus Lindgren med en riktig praktgädda!

Jessica Dolk - Otroligt duktig flugfiskare, ismetare, jerkbaitare eller you name it. När hon inte fiskar så jagar hon och när hon inte jagar så läser hon till biolog vid Karlstad University. Jessica är förlovad med Håkan Rotter som även han är en duktig sportfiskare. Det är en stor ära för oss ha med Jessica i familjen. Hon kommer tillföra mycket! Skriver på www.miekofiskeblogg.com

Jessica Dolk

Markus Teilus - Markus passion för sportfisket är otroligt stor, men inte långt efter kommer hans intresse för media. Han läste tre år på Forshagaakademin och har seden dess flitigt skrivit artiklar och jobbat som guide. Förutom att vara egen företagare som guide, skribent och fotograf och driver Fiskenorrland.se.
Markus Teilus
 
Mats Nilsson - En av Sveriges flitigaste sportfiskebloggare och en otrolig talang när det kommer till att fånga våra fenade vänner. Hans blogg "fiskelycka i norr” är fylld med allt från intressant läsning till imponerande ingående statistik över hans fångster. Det är ett nöje att ha med Mats i Mieko Family.
Mats Nilsson
 
Håkan Westerlund Norrlansdfiskare som vet hur man njuter av livet. Han njuter gärna av naturen vid en eld med en sotig kaffepanna vid sina fiskepass. Detta stoppar inte Håkan från att dra fina fiskar. Med ett gäng gäddor över 10 kg och lake över 4 kg visar han att njuta och fiska målinriktat inte är motsatser.
Håkan Westerlund

Patrik Johansson - En lax och öringsfiskare av rang. Patriks PB på blank lax 19 kg och 5,82 kg på havsöring. Patriks hemmavatten är Luleälven men han fiskar även i de andra stora Norrlandsälvarna. När Han inte fiskar lagar Patrik gärna mat. 
Patrik Johansson

Henrik RånmanEn inbiten gäddfiskare som även driver bloggen HR Fishing. Henrik upptäckte tidigt fördelarna med jiggfisket efter gädda och sedan dess har resultaten inte låtit sig vänta. Trots att han är en gäddfiskare i grunden så kan även andra spännande arter så som abborre, lake och gös locka emellanåt.
Henrik Rånman
Robin Lindberg 
Robin Lindberg
Ingemar Olsson
Ingemar Olsson
Pier Rynbäck
Pier Rynbäck

1503 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Roger 2019/07/05
Bra
Mycket snabbt leverans
Bo Ask 2019/07/04
Superbra service och snabb lev.
Jag beställde spö, rulle och div beten. Snabb leverans, blev uppringd av personal för att en...
Michael Bergström 2019/07/03
Helnöjd
Snabb leverans och grym support. Tack! Här kommer jag att fortsätta handla.
Pia Kråvall 2019/07/03
Supersnabb leverans
Bra kundservice och snabb leverans
Stefan 2019/07/03
Nöjd
Snabb leverans. Jag är väldigt nöjd

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50