Köp IFISH IceCabin 360 - Isfisketält på Miekofishing.se!
IFISH Reference 20193856

IFISH IceCabin 360 - Isfisketält

4 499,00 kr
Inkl. moms

IFISH IceCabin 360. Pop-Up isfisketält med 360° panoramafönster. Det perfekta tältet för ismete och angling när du måste ha koll på din utrustningen. Naturligtvis kan du även sitta inne i tältet och fiska samtidigt som du njuter av utsikten. Perfekt isfisketält när du vill fiska fast vädret inte är det bästa.

IFISH IceCabin 360. Pop-Up isfisketält med 360° panoramafönster som är avskärmningsvara. Det perfekta tältet för ismete och angling när du måste ha koll på din utrustningen. Naturligtvis kan du även sitta inne i tältet och fiska samtidigt som du njuter av utsikten. Perfekt isfisketält när du vill fiska fast vädret inte är det bästa.

Isfisketält för 3 personer som är enkelt att sätta upp. Ett isfisketält är praktiskt att ha med sig på fisketuren då det ger bra skydd mot hård vind och dåligt väder. Ice Cabin 360 är tillverkat i slitstark 300D nylon med förstärkta detaljer och två dörrar. 8 stycken isskruvar för förankring av tältet medföljer. Levereras i praktisk förvaringsväska så du enkelt får med dig tältet ut på isen (ryggsäcksremmar).

IFISH IceCabin 360

  • Vikt: 10kg
  • Mått: 180 (L) x 180 (B) x 200 (H) cm
  • 360° panoramafönster
  • Avskärmningsbara panoramafönster
  • Isskruvar medföljer
  • Pop-up tält som går snabbt och enkelt att sätta upp 

Se hur enkelt det är att sätta upp tältet!

Referens 20193856
Varumärke IFISH
Skrymmande frakt Denna produkt är skrymmande, skickas med DHL och levereras till din närmsta Service Point. Kostar alltid 79:-!

15 andra produkter i samma kategori:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Favoriter

    There are no favorites