Accurate Fishing

Accurate Fishing är ett amerikanskt varumärke som har specialiserat sig på att ta fram riktiga ordentliga fiskerullar till framförallt havsfiske. Dessa rullar är skapade till både det tropiska havsfisket, samt det havsfisket som är närmast oss, nämligen Norge. Accurate Fishing har med hjälp av högtekniska ingenjörer tagit fram dessa innovativa och revolutionerande havsfiskerullar under drygt 20 års tid. År 1997 introducerade Accurate Fishing deras unika TwinDrag-system, som är en dubbelsidig broms. Sedan dess utvecklas varumärket mer och mer för varje år som går.

Vår storsäljare av Accurate Fishing’s havsfiskerullar är serien Boss Xtreme i storlekarna 400 och 500. Idag väljer allt fler havsfiskare att använda Accurate’s produkter sortimentet ökar därför stegvis. Accurate Fishing har även mycket kraftiga och ordentliga havsfiskespön som har blivit mycket populära. Vi på Mieko Fishing rekommenderar Accurate Fishing’s produkter till allra högsta grad!

Accurate havsfiskerullar

Accurate havsfiskerullar började användas vid havsfiske när det riktader fisket efter hälleflundra tog fart. Behovet av en riktigt stark havsfiskerulle som klarade hälleflundrornas krafter fanns men många av de "vanliga" havsfiskerullarna på den svenska marknaden klarade helt enkelt inte det fisket. I USA där fisket efter urstarka fiskar i salt vatten har en lång tradition och där fanns Accurate. De mindre modellerna klarade de krav hälleflundrafiskare ställde på sina havsfiskerullar. På senare år är det inte bara de som riktar sitt fiske efter hälleflundra som använder Accurate, har du höga krav på din havsfiskerulle finna få andra alternativ.

  • Accurate BX-400X
    Accurate BX-400X är den mest populära modellen vid fiske i Norge. Den har hög utväxling, tar mycket lina och har en mycket kraftig broms. Den är dessutom förvånansvärt liten och smidig.
  • Accurate BX2-500N
    Accurate BX2-500N är en populär 2-växlad havsfiskerulle. Den är smal i modellen (Narrow), har mycket kraftig dubbelsidig broms och är mycket smidig att fiska med. Den tvåväxlade funktionen underlättar att veva upp tunga beten från stora djup.
  • Accurate Boss Fury 400X
    Accurate Boss Fury är i stort sett identisk med de övriga modellerna men har enkelsidig broms. Jämför man den med liknande modeller på marknaden är de ofta mycket dyrare.
Mer

Inga produkter från denna tillverkare.

1440 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Mathias Bergling 2019/01/03
Jättebra!
Bra kommunikation och Snabb leverans!
Elisabeth 2019/01/03
Toppbetyg!
Kanonbra, enkelt att beställa, snabb leverans!
Martin Stenhaugen 2018/12/27
Oerhört snabb leverans
Alltid snabb med leveransen.
Lasse Modd 2018/12/26
Snabbt och bra
Lätt att handla och snabb och bra leverans. Enda nackdelen är samarbetet med Klarna. Bra att...
Sören Johansson 2018/12/25
50-lapp
Bra o snabb leverans!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50