Westin

Westin Fishing har utvecklats enormt mycket de senaste åren. Från att vara Westins Jätte är varumärket i dag en av de mest framgångsrika inom Europas sportfiske.

Westin historia

Den första Westin tillverkades av Ingvar Westin, en skicklig hantverkare en leksak till sina barn. Han tillverkade en wobbler som han drog genom vattnet och såg att den hade en fin rullande gång. Eftersom wobblern var väldigt stor döpte han den Jätte. Därmed var Westins Jätte född. Även om Ingvar Westin skapade en "leksak" så drevs han av passion och perfektionsm. Det to inte länge förrän lokala fiskexperter såg wobblern med den perfekta balansen och den rullande gången sida till sida. Barnens "leksak" hade hittat sin plats inom sportfisket. Snart krävde gäddfiskare i närheten av Ingar Westins hem i Skutskär och Gävle att han skulle tillverka fler Westins Jätte och i olika färger. Westins Jätte visade sig fungera mycket bra i både sjöar, älvar och bräckt vatten i området och Ingvar hade fullt upp med att tillverka Westins Jätte till ortens gäddfiskare. Under den tiden påstods det att en gädda på över 20 kg fångats på Westins Jätte i Norrtälje Skärgård. Wobblern hade då gjort sig känd i stora delar av landet som ett mycket bra bete för gädda.

Westin Fishing i dag

Sedan dess har Westins Jätte gått från att vara en leksak till att bli ett pålitligt och etablerat bete inom gäddfisket. Westin Fishing är i dag ett av varumärke i framkant av utvecklingen och står för innovativa produkter med hög kvalite. Den svenska sportfiskeprofilen Jörgen Larsson har med sin kunskap inom sportfisket gjort väldigt mycket för Westins framgång. Idag erbjuder Westin ett brett utbud av produkter för fiske:

 • Westin Crazy Daisy
  Jigg för havsfiske som på kort tid blivit en favorit för många havsfiskare. Har du inte testat Crazy Daisy vid fiske efter torsk och hälleflundra bör du göra det.
 • Westins Jätte
  Stor klassisk wobbler med en attraktiv rullande gång i vattnet. En klassiker vid gäddfiske som fungerar lika bra i dag som för 50 år sedan.
 • Westin Mike The Pike
  Hybridwobbler med utbytbar bakdel i gummi. Betet väckte stor uppmärksamhet redan när det lanserades och blev snabbt väldigt populär. Fiskad du gädda bör du ha någa Mike The Pike i din betesbox.
 • Westin Platypus
  Platypus är en klassiker bland gäddfiskare trots att den bara har några år på nacken. Den är mycket effektiv och i kallt vatten är den ett svårslaget gäddbete.
 • Westin Tommy The Trout
  Tommy The Trout är ett mycket realistiskt bete. Det är få gäddfiskare som inte har några färger at detta bete i sin betesbox när de åker ut på ett trollingpass.
 • Westin Flytoverall
  Westin flytoveraller finns i modeller W6 och W4. Gemensamt för de modellerna är att de är genomtänkta med många praktiska detaljer. Westin Flytoveraller är dessutom väldigt populära då de är mycket prisvärda.

Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 994 Produkter

2317 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Tomas Hansson 2020/09/23
fiske
mycket bra snabb leverans ska handla mera hos er
Peter Persson 2020/09/23
Nöjd kund
Bra service och snabb leverans
Ingeborg 2020/09/22
Snabb handläggning
Bra varor till vettigt pris. Paketet i min hand 24 timmar efter beställning
Andreas Nilsson 2020/09/22
Beställde fiskedrag
Har inget alls att klaga över. Supersnabb service och leverans. Beställde kl 11 en tisdag och...
Östen Larsson 2020/09/22
Beställning
Första gången jag har beställt varor och det var snabbt och bra levererat och bra priser. Kommer...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50