Thermotic

Thermotic Flytande underställ är framtagna av ett svenskt företag. De har utvecklat och patenterat det unika materialet i de flytande underställen. Plaggen är lätta och flyter.

Thermotic

I slutet av 80-talet började thermotic utveckla flytoveraller och byggde då upp en god kunskap inom det hypothermiska området (kroppsnedkylning) och unika material för material som ger vämre i kyla och vatten.

Thermotic har de senaste åren utvecklat nya produkter och främst flytande underställ. De fortsätter med arbetet att utveckla produkter och material inom som kan användas både vått och torrt. Alla produkter från Thermotic har högsta kvalite, miljö och funktionsegenskaper.  

Thermotic Flytande underställ

Flytegenskaperna är mycket höga och man får nästan känslan av att man ligger på ytspänningen när man testar dem. De flytande underställen har dessutom en otroligt värmande effekt när du kommer upp ur det kalla vattnet. Underställen har dessutom en värmande effekt vid fiske. Det är ett skönt värmande plagg precis som plagg av fleece eller ull. Har du inte testa dem ännu så bör du göra det.

Materialet (fodret) har liknande egenskaper som en våtdräkt. Det värmer med andra ord även om det blivit blött.

Thermotic betyder "självvärmande"

Materialet värmer mycket bättre än de flesta andra material i både torrt och blött vilket gör Thermoticprodukternas egenskaper unika. Materialets microceller värms upp av kroppsvärmen och därigenom bildas en otroligt varm isolering. Det avancerade konceptet består av flera materiallager där kärnan är en miljövänligt, unikt patenterat värmematerial med optimerad cellstruktur. Materialet och dess egenskaper, tex. köldavvisande och värmeisolerande, är noggrant utvalda och testade. Thermotic både designas och tillverkas i Sverige. Alla produkter från Thermotic baseras på ett mycket högt kvalitets- och funktionstänkande. Tanken är att de skall vara allra som bäst då vädersituationen är som sämst. Produkterna är väldigt lätta, smidiga och har en lång livslängd. Thermotic har mycket högt kvalitetstänkande i alla komponenter tex. YKK´s dragkedjor (högsta kvalitet) i alla flytande inderställ.

Värme

Ett thermomaterial med unika värme egenskaper, mycket lätt och smidigt och med en lång livsländ.

Andningsfunktion

I deras produkter ställs höga krav på andningsfunktion, därför anpassas materialet till detta via en speciella ventilationsteknik som är särskilt framtagen för Thermotics produkter.

Flytkraft

Produkten har också en mycket hög flytkraft, vilket är väldigt viktigt i våra produkter och då inte minst av säkerhetssynpunkt. Innefodret är av lätt, smidigt och behagligt nylonmaterial.

Skötsel- & tvättråd

Häng gärna upp på luftig plats efter användning. Handtvätt 30° med milt tvättmedel utan alkohol, undvik sköljmedel. Använd ej torktumlare, torkskåp. Förvara ej i närheten av element och andra värmekällor. Får ej vridas ur! Dropptorka. Torkar snabbt.

  • Thermotic Flytande underställ
    Med Thermotics flytande underställ kan du klä dig med skalplagg för friluftskläder enligt lager på lagerprincipen. En revolition inom klädseln för sportfiskare

Återförsäljare

Mieko Fishing är återförsäljare av Thermotic. Vi har hela deras sortiment av flytande underställ.

  • Thermotic Jacka
  • Flytande underställ byxa
  • Thermotic väst
Mer
Visar 1 - 23 av 23 Produkter

1408 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Robert virenius 2018/09/27
Fortfarande klass!
Bra priser och snabba leveranser. Spana in mieko pesa vobblern. Fantastiskt bra till abborrfisket!
milovan subasic 2018/09/27
EFFZETT Kick-S Spinnare 14g
Snabbt och bra. Inga konstigheter
Sebastian Unland 2018/09/25
Snabb leverans
Snabb leverans
Fidel 2018/09/25
Perfekt, kan inte vara bättre
Trevlig personal, snabb leverans
Robert 2018/09/25
Leverans, avisering
Helt otrolig snabb respons på min beställning, beställde lördag och fick varor tisdag fm. Det,...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50