Uncle Josh

Uncle Josh fiskeang finns i många olika vrianter. Bolaget har en tradition av att tillhandahålla de bästa fiskebeten för att fiskare runt om i världen. Från Stilla havet till Atlanten och många sjöar, älvar och bäckar har Uncle Josh fiskagn har hjälpt sportfiskare fånga mer fisk i årtionden. Ända sedan våra anspråkslös start i 1922, har Uncle Josh bemannats av verkliga sportfiskare med en passion för fiske. Vi är dedikerade till att erbjuda högsta kvalitet av bete. Under årens lopp har Uncle Josh´s beten utvidgats till att omfatta många olika testade och beprövade effektiva jiggar, skedar och många fler fiskebeten. Vår experter inom sportfiske har lagt till vår arsenal av fiskagn genom att noggrant välja ut endast de bästa tillverkarna, från Bass Stalker och Atom fiskedrag till Sizmic paddor och Kalin s larver. Vi erbjuder ett brett utbud av beten, storlekar och färger som syftar till att förbättra fiskelyckan. Vår samling av de bästa fiskedrag och beten från branschledande tillverkare, inklusive vissa lite illaluktande, är det som gör farbror Josh Bait.

  • Uncle Josh konserverade vaxlarver
    Uncle Josh konserverade vaxlarver finns i flera olika färger. De är ofta otroligt effektiva. Har du inte testat dem bör du göra det
  • Uncle Josh Shiner Minnow Betesfisk
    Uncle Josh Shiner Minnow Betesfisk finns i flers storlekar. De är konserverade och har lång hållbarhet. Mycket enkelt att fiska med betesfisk. Har du inte testat dessa konserverade betesfiskar bör du göra det.
Mer
Visar 1 - 3 av 3 Produkter

2357 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Christer T 2020/10/23
Långedrag
Snabbt o bra ,kommer nog handla där igen
Rolf Pettersson 2020/10/23
Knallpåken knallar.
Supersnabb leverans!!!
Pär Svensson 2020/10/22
Spinnare
Inga problem alls,klockrent.
Gunilla 2020/10/22
Mycket snabb leverans
Supersnabb leverans!
Marcus Larsson 2020/10/20
Jättesnabb leverans
Bra kvalitet på sakerna!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50