Wolfcreek Lures

Wolfcreek Lures är handgjorda, Svenska kvalitetsbeten i trä eller gummi perfekt utvecklade för seriöst gäddfiske. Betena gjorde sig tidigt kända för sin kvalité och finnish men det viktigaste av allt; -De fångar fisk! Modeller och färger har utvecklats under en lång tids testfiske, analyserats och förbättrats för att hålla absoluta toppklass. Wolfcreek Lures ligger på Frösön i Jämtland, med Storsjön och många andra outforskade gäddvatten i området. Bättre testområde får man leta efter. Företaget startades hösten 2006 på Frösön, Östersund och ägs och drivs av Anders Ulvforsen.

Wolfcreec Lulers

Efter att ha byggt beten på seriös hobbynivå ett tag började det bli större efterfrågan på Anders beten. När Anders flyttade från mellansverige till Jämtland 2016 var det ett naturligt steg att öka tillverkningen och starta företag.

Tillverkning av handgjorda beten

Tillverkningen sker helt för hand och stor vikt läggs på valet av träslag, viktning och balansering av varje enskilt bete. Val av träslag beror på vilken typ av bete det ska bli och vilka egenskaper Anders vill ha på just det betet men även känslan att jobba med ett visst trä spelar också stor roll. Träslagen som används i tillverkningen är bland annat bok, ek, ceder, furu, asp och balsa. Viktning och balansering sker för varje unikt bete och är ett precisionsjobb. Ofta är det bara ett par grams skillnad på ett bete som är flytande, suspending eller sjunkande. Placeringen av bly avgör också till stor del gången på ett bete. Egenskaperna hos ett färdigt bete avgörs till slut av en kombination av form, träslag och viktning. Hur och vem som fiskar betet spelar också viss roll… Anders har spjutspetrkompetens för alla momenten, från att tillverka beten till att fiska med dem.

  • Wolfcreek Skinny Wolf
    Skinny Wolf är ett gäddbete så näre det perfekta man kan komma. Med sin gång sida till sidan har Wolfcreek dessutom lagt till en vaggande gång när betet glider fram i vattet. Skinny Wolf finns i 18 cm och även som Skinny Wolf Jr. 13 cm.
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 52 Produkter

1687 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Mikael... 2020/01/17
Snabb leverans
Snabb leverans och mycket bra servis
Victor 2020/01/17
Köpte pimpelspö
Grymt seriöst företag, snabb leverans och bra utbud! Rekomenderas
Ulf Johansson 2020/01/16
Recension
Inga problem att handla här och bra med Klarna.
Bo Larsson 2020/01/15
Recension av MiekoFishing.se
Helnöjd med Er , bra grejer och supersnabb lev.
Ulf Gustafsson 2020/01/14
Leverans av flöte.
Nog den snabbaste leverans jag fått och en otroligt bra service

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50