Mangeboy - MB79

Bakom varumärket MB79 står norrlänningen Magnus Lindgren (Mangeboy) från Skellefteå, som inte bara är en duktig betesbyggare, utan en oerhört duktig gäddfiskare. Mangeboys beten har blivit enormt populära vid gäddfiske. Han var banbrytande för många andra svenska betesbyggare med sina fina wobblers, jerkbaits och senare gummibeten. De flesta duktiga gäddfiskare känner till MB79 och har oftast ett eller flera av Magnus beten. Välj bland modeller från MB79:

Azkikr

Azkikr från MB79 eller Mangeboy som betestillverkaren Magnus Lindgren kallas är en riktig magnet på stora gäddor. Magnus tillverkade tidigare detta fantastiska bete för hand men på grund av stor efterfrågan fick han lägga ut tillverkningen på en fabrik. Finns i flera modeller och färger, Original, Shallow och Super Shallow. Siktar du på stor gädda bör du ha några Azkikr i betesboxen.

  • Azkikr Original, 39 cm är en riktig magnet på stora gäddor
  • Shallow, 39 cm
  • Supershallow 39 cm

Ladyboy

Ladyboy är en shadjigg framtagen av Magnus Lindgren, MB79. Den har en fantastisk vaggande gång och retar gallfeber på tröga gäddor.

Fluffer

Fluffer från MB79 är en riktig dräpare för stora gäddor. Fluffer går att fiska riktigt grunt och långsamt. Fluffer passar perfekt vid förleksfiske eller vid fiske efter stora höstgäddor.

Braxen Gen2

Braxen Gen2 är ett "gammalt" handgjort bete som nu produceras i Kina. Ett helt magiskt fint bete som rör sig som en dröm i vattnet, tackla med jiggskalle, skruvskalle eller shallow skruv. Oavsett hur du tacklar Braxen så verkar den leverera stora gäddor.

Mangeboys Braxar har alltid gjutits hemma i Skellefteå men på grund av stor efterfrågan valde de att producera betet i Kina. Detta har medfört att priset sjunkit avsevärt och nu har alla möjligheten att få tag i några Braxen Gen2. Detta bete har noga testats och innan det lanserats och det märks, den håller verkligen högsta kvalité både i färg och gummi.

  • Braxen Gen2 är 22cm långt och väger 124g
  • En riktig magnet på stora gäddor
  • Kan fiskas med jiggskalle, skruvskalle, Mieko Predator Skalle, shallowskruv eller dropshot tackel

Mer
Visar 1 - 21 av 21 Produkter

1698 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.9 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Fredrik Ringh 2020/01/24
Mieko kobra
Bra grejer men kanske lite för stora för Abborre. Mycket snabb leverans. Jag är nöjd.
Torsten Beckman 2020/01/23
Toppen
Snabb leverans och skickade på eget imitativ en likvärdig produkt då beställd vara var slut i...
Sven-Erik... 2020/01/23
Fiskeredskap
Otroligt snabb leverans, bra priser och trevlig och hjälpsam personal
Johan Sundfeldt 2020/01/23
God service
God service snabb leverans kommer handla här igen.
Greger 2020/01/22
Isfiske
Snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50