Drennan

Drennan grundades år 1967 när dess nuvarande VD, Peter Drennan, började producera ett litet utbud av flöten av balsaträ i sin mammas garage. Efter att ha lärt sig grunderna i sportfiske av några av de bästa sportfiskare på den tiden; Dick Walker, Peter Stone, Taylor Brothers och Englands första världsmästare, Bill Lane, blev den unge Peter Drennan erkänd som något av en tacklingsexpert. Med möjligheten att utforma överlägsna flöten och hantverks förmågan utvecklade Drennan verksamheten som expanderade från de ödmjuka garage början.
Drennan International erbjuder nu mer än 2500 enskilda produkter, sysselsätter mer än 350 personer och levererar över 2000 angripa butiker direkt från huvudkontoret i England. Dessa butiker är spridda över hela Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Österrike, Belgien, Nederländerna och utöver detta område Drennan tackla har distributörer i de flesta andra europeiska länder.
All forskning och utvecklingen sker fortfarande i Storbritannien tillsammans med några av de mer komplexa högteknologisk produktionsenheter. Bolaget har nu sex specialbyggda fabriker utanför Europa på ekonomiskt konkurrenskraftig platser. Detta ger bolaget möjlighet att erbjuda merparten av sitt utbud av sportfiskeprodukter till priser som är jämförbara med kinesisk tillverkning, men som är av överlägsen design och har en mycket högre kvalitet.
Drennan International är mycket stark på den tekniska sidan, från Computer Aided Design (CAD), genom verktygstillverkning, högteknologiska plastbearbetning till att bygga sina egna speciella produktionsmaskiner. På alla aspekter av produktens konstruktion, tillverkning, förpackning, kvalitetskontroll och kundservice, har företaget duktiga sportfiskare i nyckelpositioner.
Kriterierna för Drennan är alltid att produkten måste ge bra valuta för pengarna, problemfri och framförallt, den måste hjälpa fånga fisk.

Mer
Visar 1 - 5 av 5 Produkter

1687 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Mikael... 2020/01/17
Snabb leverans
Snabb leverans och mycket bra servis
Victor 2020/01/17
Köpte pimpelspö
Grymt seriöst företag, snabb leverans och bra utbud! Rekomenderas
Ulf Johansson 2020/01/16
Recension
Inga problem att handla här och bra med Klarna.
Bo Larsson 2020/01/15
Recension av MiekoFishing.se
Helnöjd med Er , bra grejer och supersnabb lev.
Ulf Gustafsson 2020/01/14
Leverans av flöte.
Nog den snabbaste leverans jag fått och en otroligt bra service

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50