Drennan

Drennan grundades år 1967 när dess nuvarande VD, Peter Drennan, började producera ett litet utbud av flöten av balsaträ i sin mammas garage. Efter att ha lärt sig grunderna i sportfiske av några av de bästa sportfiskare på den tiden; Dick Walker, Peter Stone, Taylor Brothers och Englands första världsmästare, Bill Lane, blev den unge Peter Drennan erkänd som något av en tacklingsexpert. Med möjligheten att utforma överlägsna flöten och hantverks förmågan utvecklade Drennan verksamheten som expanderade från de ödmjuka garage början.
Drennan International erbjuder nu mer än 2500 enskilda produkter, sysselsätter mer än 350 personer och levererar över 2000 angripa butiker direkt från huvudkontoret i England. Dessa butiker är spridda över hela Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Österrike, Belgien, Nederländerna och utöver detta område Drennan tackla har distributörer i de flesta andra europeiska länder.
All forskning och utvecklingen sker fortfarande i Storbritannien tillsammans med några av de mer komplexa högteknologisk produktionsenheter. Bolaget har nu sex specialbyggda fabriker utanför Europa på ekonomiskt konkurrenskraftig platser. Detta ger bolaget möjlighet att erbjuda merparten av sitt utbud av sportfiskeprodukter till priser som är jämförbara med kinesisk tillverkning, men som är av överlägsen design och har en mycket högre kvalitet.
Drennan International är mycket stark på den tekniska sidan, från Computer Aided Design (CAD), genom verktygstillverkning, högteknologiska plastbearbetning till att bygga sina egna speciella produktionsmaskiner. På alla aspekter av produktens konstruktion, tillverkning, förpackning, kvalitetskontroll och kundservice, har företaget duktiga sportfiskare i nyckelpositioner.
Kriterierna för Drennan är alltid att produkten måste ge bra valuta för pengarna, problemfri och framförallt, den måste hjälpa fånga fisk.

Mer
Visar 1 - 5 av 5 Produkter

1408 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Robert virenius 2018/09/27
Fortfarande klass!
Bra priser och snabba leveranser. Spana in mieko pesa vobblern. Fantastiskt bra till abborrfisket!
milovan subasic 2018/09/27
EFFZETT Kick-S Spinnare 14g
Snabbt och bra. Inga konstigheter
Sebastian Unland 2018/09/25
Snabb leverans
Snabb leverans
Fidel 2018/09/25
Perfekt, kan inte vara bättre
Trevlig personal, snabb leverans
Robert 2018/09/25
Leverans, avisering
Helt otrolig snabb respons på min beställning, beställde lördag och fick varor tisdag fm. Det,...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50