Köp din Mörtstuga alt Kräftmjärde - 55x105 cm på Miekofishing.se!
Wiggler Reference MS2

Mörtstuga alt Kräftmjärde Kingsize - 55x105 cm

169,00 kr
Inkl. moms

Tillbehör

I Lager

En väl fungerande extra stor mörtstuga som fångar din betesfisk. Fördelen med denna mörtstuga gentemot andra typer är att den kan kastas ut i vattnet från land samt att buren är rund vilket gör att den fiskar lika bra hur den än lägger sig på botten. Fungerar också mycket bra på vintern. Fungerar även som kräftmjärde modell kingsize.

En väl fungerande extra stor mörtstuga som fångar din betesfisk. Fördelen med denna mörtstuga gentemot andra typer är att den kan kastas ut i vattnet från land samt att buren är rund vilket gör att den fiskar lika bra hur den än lägger sig på botten. Fungerar också mycket bra på vintern. Mörtstugan är egentligen en extra stor kräftmjärde och går därför att trycka ihop så att den tar minimalt med plats vid transport och förvaring. Fungerar även som kräftmjärde modell kingsize.

Ingångarna i buren är strutformade vilket minimerar risken att mörtarna simmar ut. De strutformade ingångarna gör dock det mycket lätt för mört att ta sig in i mörtstugan. Utrustad med utvikbar gavel för enkel tömning samt mäskning. Tips är att komplettera öppningen med buntband för extra säkerhet.

  • Mått utfälld: 105x55 cm
  • Mått ihopfälld: 55x3 cm
  • Diameter ingångshål: 18 cm som smalnar av i en tät strut 

Ett tips är att använda talgbollar, havregrynsgröt, bröd eller mäsk som agn när du fiskar betesfisk. Gör hårda runda bollar, ju hårdare bollar desto längre fiskar mörtstugan. Vid kräftfiske agnar du bäst med vitfisk.

Obs dyr frakt. Köp helst i butik. Vill du beställa fler än en produkt på webbsidan så kontakta oss för bästa fraktpris.

Referens MS2
Varumärke Wiggler
Extra skrymmande frakt 199 kr Denna produkt är extra skrymmande, skickas med DHL och levereras till din närmsta Service Point. Kostar alltid 199:-
ean13 7340010306291

16 andra produkter i samma kategori:

Favoriter

    There are no favorites