Köp NIKWAX TX Direct Spray-On 300 ml på Miekofishing.se!
Reference NW571

NIKWAX TX Direct Spray-On 300 ml

179,00 kr
Inkl. moms
I Lager

Nikwax TX Direct är en spray impregnering för vattentäta kläder (med vattenabsorberande foder). Impregneringen förnyar de vattenavvisande egenskaperna i syntetplagg och håller dig torr och komfortabel längre utan att påverka de fukttransporterande egenskaperna.

Nikwax TX Direct är en spray impregnering för vattentäta kläder (med vattenabsorberande foder). Impregneringen förnyar de vattenavvisande egenskaperna i syntetplagg och håller dig torr och komfortabel längre utan att påverka de fukttransporterande egenskaperna. Det rekommenderas tillsammans med Nikwax Techwash att användas på ånggenomsläppliga material t ex Gore-Tex, Entrent, eVent, Sympa Tex och likande. Perfekt att använda när man vill bättra på plaggets vattenavvisande yta på till exempel knän och armbågar.

Nikwax har alltid satt miljön i fokus och alla produkter är vattenbaserade, miljövänliga, biologiskt nedbrytningsbara, flamsäkra, ej testade på djur och inte minst helt fria från fluorocarboner.

Idén till Nikwax föddes i Scotland av Nick Brown. Redan vid tio års ålder var Nick ofta ute och vandrade med sin pappa. Då han ständigt blev besviken på de impregneringsprodukter han använde för att skydda sina kängor mot vatten bestämde han sig för att göra ett eget recept på impregnering. Vid tjugotvå års ålder började Nick sälja sitt impregneringsvax och resten är historia.

Referens NW571
ean13 5020716571002

13 andra produkter i samma kategori:

Favoriter

    There are no favorites