Köp NIKWAX Tech Wash/TX Direct (2 x 300 ml) på Miekofishing.se!
Reference NW103

NIKWAX Tech Wash/TX Direct (2 x 300 ml)

219,00 kr
Inkl. moms
I Lager

Nikwax Techwash är ett tvålbaserat tvättmedel som kan användas vid tvätt av impregnerade kläder och utrustning av både naturmaterial och syntetmaterial.

Nikwax TX Direct används vid tvätt för impregnering. Förnyar de vattenavvisande egenskaperna i syntetplagg och håller dig torr och komfortabel längre utan att påverka de fukttransporterande egenskaperna.

Nikwax Techwash 300 ml och Nikwax TX Direct 300 ml (Twin pack).

Nikwax Techwash är ett tvålbaserat tvättmedel som kan användas vid tvätt av impregnerade kläder och utrustning av både naturmaterial och syntetmaterial. Det återaktiverar plaggets impregnering och vattenavvisande egenskaper, tar bort smuts samt rester av gammalt tvättmedel.

Nikwax TX Direct används vid tvätt för impregnering. Förnyar de vattenavvisande egenskaperna i syntetplagg och håller dig torr och komfortabel längre utan att påverka de fukttransporterande egenskaperna. Det rekommenderas tillsammans med Nikwax Techwash att användas på ånggenomsläppliga material, t.ex. Gore-Tex, Entrent, eVent, Sympatex och likande. 

Nikwax har alltid satt miljön i fokus och alla produkter är vattenbaserade, miljövänliga, biologiskt nedbrytningsbara, flamsäkra, ej testade på djur och inte minst helt fria från fluorocarboner.

Idén till Nikwax föddes i Scotland av Nick Brown. Redan vid tio års ålder var Nick ofta ute och vandrade med sin pappa. Då han ständigt blev besviken på de impregneringsprodukter han använde för att skydda sina kängor mot vatten bestämde han sig för att göra ett eget recept på impregnering. Vid tjugotvå års ålder började Nick sälja sitt impregneringsvax och resten är historia.

Referens NW103
ean13 5020716010303

13 andra produkter i samma kategori:

Favoriter

    There are no favorites