Abu Garcia

Abu Garcia är ett varumärke som många känner igen. Det har funnits med länge och är mycket stora i fiskebranschen. Pratar man om Abu Garcia vet de flesta fiskare vad det gäller. Abu Garcia är ett svenskt varumärke från Pure Fishing. I början tillverkades allt i Sverige, men nuförtiden tillverkas endast en del av deras fiskerullar här. Abu Garcia är framförallt kända för sina mycket fina multiplikatortullar som kallas Ambassadeur. Dessa rullar är kända världen över för sin svenska och goda kvalité. Fabriken ligger i Svängsta och här hittar du även Abumuseet, där all historia från det anrika varumärket är samlat. Att boka in en visning här är inte så dumt! Utöver Ambassadeurer har Abu Garcia även andra fiskerullar, spön och många gamla trotjänare till beten. Vad sägs om Droppen eller Mörrum-spinnare, eller kanske en Hi-Lo vobbler.

Vårt sortiment från Abu Garcia består av fiskedrag som Tormentor, Hi-Lo, Toby, Atom, Lill-Öringen, Reflex, Droppen och Mörrum-spinnare. Vi har också flera olika modeller av Ambassadeurer och andra fiskerullar från Abu Garcia.

 • ABU Hi-Lo
  ABU Hi-Lo är en klassisk wobbler som fortfarande är mycket effektiv. Hi-Lo har en justerbar sked vilket gör att du kan välja vilket djup den skall gå på. Hi-Lo finna både som ledad och oledad modell
 • ABU Reflex
  ABU Reflex är en av de mest kända spinnarna på den svenska marknaden. Reflex har en dunförsedd trekrok du med fördel kan spraya med doftspray för extra attaraktion./light.
 • ABU TOBY
  ABU Toby är kanske det mest välkända skeddraget i Sverige. Det har en lång historia och levererar fortfarande både många och stora fiskar. Toby finns i flera storlekar, med och utan vasskydd och i en mängd färger.
 • ABU Atom
  ABU Atom har många stora gäddor på sitt samvete. Det är ett effektivt skeddrag som varje gäddfiskare bör ha i sin betesbox. Atom finns både med och utan vasskydd, flera olika vikter och många färger.
 • ABU Droppen
  Spinnaren ABU Droppen har förmodligen de flesta sportfiskare i Sverige vuxit upp med. Den var effektiv när den lanserades och än i dag är den lika effektiv. Droppen finns i många olika vikter och ännu fler färger. Spinnaren ABU Droppen är verkligen effektiv.
 • ABU Mörrumsspinnare
  Mörrumsspinnaren är en spinnare från ABU som blivit klassisk vid framförallt gäddfiske. Den fungerar även lika bra på många andra arter. Mörrumsspinnaren har ett huvud i bly som ger det karakteristiska utseendet. Den sjunker snabbt och kan fiskas både djupt och grunt.
 • ABU Lillöring
  Lillöringen är ett litet effektivt skeddrag. Det är populärt vid fiske efter ädelsfisk som regnbåge, röding, öring och harr men fungerar lika bra vid fiske efter abborre och gädda.
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 295 Produkter

2357 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Christer T 2020/10/23
Långedrag
Snabbt o bra ,kommer nog handla där igen
Rolf Pettersson 2020/10/23
Knallpåken knallar.
Supersnabb leverans!!!
Pär Svensson 2020/10/22
Spinnare
Inga problem alls,klockrent.
Gunilla 2020/10/22
Mycket snabb leverans
Supersnabb leverans!
Marcus Larsson 2020/10/20
Jättesnabb leverans
Bra kvalitet på sakerna!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50