Strike Pro

Strike Pro utvecklar produkter för sportfiske och har många spännande beten, tillbehör som är anpassade för den svenska markanden. De har ett nära samarbete med svenska CWC som med sin frontfigur CStefan Trumstedt är med i utvecklingen av nya produkter.

Strike Pro

Sedan 1973 har Strike Pro har utvecklats framgångsrikt genom att fokusera på sina fem huvudkriterier - Professionalism , kreativitet , ansvar , uppriktighet , och framför allt - en passion för fiske. Detta har man gjort i över 40 år, genom vårt aktiva engagemang med våra samarbetspartners världen över. Strike Pro har kontinuerligt förbättrats och utvecklats genom sina högkvalitativa beten och andra fiskerelaterade produkter. Detta har format Strike Pro till en verkligt professionell tillverkare av fångstgivande beten. Ömsesidigt förtroende med alla våra samarbetspartners är av högsta prioritet. Strike Pro distribuerar till mer än 60 länder runt om i världen. Agenter gör sitt bästa för att främja och ägna sig åt varumärket Strike Pro". Därför är det vårt ansvars att garantera kvalitet och bästa service till dig som fiskare.

 • Buster Jerk
  Buster Jerk var en av de första så kallade jerkaits på den svenska marknaden. Den fick ett enormt genomslag med filmen Gäddfeber. Buster Jerk finns i floating, suspending, shallow och sinking. Den är 15 cm lång, har en fin gång i vattnet där den visar magen, är lättfiskad, 15 cm lång och försedd med två mycket starka, sylvassa trekrokar.
 • Baby Buster
  Baby Buster är en liten jerk, endast 10 cm. Den är försedd med två trekrokar om är mycket starka och vassa. Baby Buster fungerar mycket bra för abborre men även andra arter som gädda och gös. Den är lättfiskad och kan fiskas med haspelspö
 • Big Bandit
  Big Bandit är ett stort jerkbait, med sina 19,5 cm lockar de stora gäddor till hugg. Big Bandit är lättfiskad och har en attraktiv gång i vattnet. Den är försedd med två stora, starka och sylvassa trekrokar. Den är dessutom så lättfiskad och enkel att använda även för nybörjare.
 • Wolf Tail
  Wolf Tail har snabbt blivit en favorit för många svenska gäddfiskare. Den är otroligt effektiv med sin fladdrande tail och kan locka de trögaste gäddorna till hugg. Wolf Tail finns i två storlekar, JR som är 16 cm och den ursprunngliga storleken som är 23 cm.
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 270 Produkter

2188 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Urban 2020/08/07
Verkstadschef
Smidigt och relativt snabbt ( trots långt avstånd för leveransen ) mycket bra !!! Jag skulle...
Kenneth Ottosson 2020/08/07
Första weborder
Perfekt! Snabbt och bra!
Claes Håkan... 2020/08/07
Fiskespö
Mycket bra
Simon Ågevall 2020/08/07
Snabb leverans
Tack för en snabb leverans och bra service! Tog knappt en timme från att jag beställde till att...
Freddy 2020/08/06
Nöjd
Lätt att beställa mycket snabb leverans 10/10

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50