Strike Pro

Strike Pro utvecklar produkter för sportfiske och har många spännande beten, tillbehör som är anpassade för den svenska markanden. De har ett nära samarbete med svenska CWC som med sin frontfigur CStefan Trumstedt är med i utvecklingen av nya produkter.

Strike Pro

Sedan 1973 har Strike Pro har utvecklats framgångsrikt genom att fokusera på sina fem huvudkriterier - Professionalism , kreativitet , ansvar , uppriktighet , och framför allt - en passion för fiske. Detta har man gjort i över 40 år, genom vårt aktiva engagemang med våra samarbetspartners världen över. Strike Pro har kontinuerligt förbättrats och utvecklats genom sina högkvalitativa beten och andra fiskerelaterade produkter. Detta har format Strike Pro till en verkligt professionell tillverkare av fångstgivande beten. Ömsesidigt förtroende med alla våra samarbetspartners är av högsta prioritet. Strike Pro distribuerar till mer än 60 länder runt om i världen. Agenter gör sitt bästa för att främja och ägna sig åt varumärket Strike Pro". Därför är det vårt ansvars att garantera kvalitet och bästa service till dig som fiskare.

 • Buster Jerk
  Buster Jerk var en av de första så kallade jerkaits på den svenska marknaden. Den fick ett enormt genomslag med filmen Gäddfeber. Buster Jerk finns i floating, suspending, shallow och sinking. Den är 15 cm lång, har en fin gång i vattnet där den visar magen, är lättfiskad, 15 cm lång och försedd med två mycket starka, sylvassa trekrokar.
 • Baby Buster
  Baby Buster är en liten jerk, endast 10 cm. Den är försedd med två trekrokar om är mycket starka och vassa. Baby Buster fungerar mycket bra för abborre men även andra arter som gädda och gös. Den är lättfiskad och kan fiskas med haspelspö
 • Big Bandit
  Big Bandit är ett stort jerkbait, med sina 19,5 cm lockar de stora gäddor till hugg. Big Bandit är lättfiskad och har en attraktiv gång i vattnet. Den är försedd med två stora, starka och sylvassa trekrokar. Den är dessutom så lättfiskad och enkel att använda även för nybörjare.
 • Wolf Tail
  Wolf Tail har snabbt blivit en favorit för många svenska gäddfiskare. Den är otroligt effektiv med sin fladdrande tail och kan locka de trögaste gäddorna till hugg. Wolf Tail finns i två storlekar, JR som är 16 cm och den ursprunngliga storleken som är 23 cm.
Mer
per sida
Visar 1 - 48 av 243 Produkter

1219 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.9 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Kenneth Johansson 2017/09/20
Fiske
Lätt att beställa ifrån ett stort utbud av fiskegrejer dessutom riktigt snabb leverans.
Johan 2017/09/20
Snabb leverans
Kanon! Grejorna kom bara efter några dagar !
Andreas... 2017/09/19
Snabb leverans!
Norrländsk kvalitet och snabb leverans!
Mattias... 2017/09/14
Buster
Grymt bra leverans! Redan dragit några feta pikes!
Jon Abrahamsson 2017/09/13
Fiskespö
Mycket bra och smidigt att handla hos er, spöt fungerar perfekt och är mycket skönt att hantera....

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.30