FKP-Gear

FKP-Gear ligger i framkant av utvecklingen av det lätta moderna fisket efter bla. abborre. Mannen bakom FKP-Gear "Fiskkonservator Lubbe" som med kunskap och en otrolig energi driver utvecklingen framåt. Han har stor erfarenhet av abborrfiske med många fina fiskar på sitt samvete. Det märks även i FKP-Gears produktsortiment.

Varför är FKP-Gear så känt?

Fiskkonserbvator Lubbe startade sitt företag i liten skala. Han hade nischat in sig på fisket efter abborre som var på stark frammarsch i Sverige. Med sitt bete Vib-Lure marknadsförde Lubbe varumärket FKP-Gear på ett exemplariskt sätt. Genom sociala medier lyckades han nåt ut med sina produkter trots att företaget var litet. Företaget och Lubbe fortsatte marknadsföringen på sociala medier och gjorde några riktigt bra filmer som snabbt spreds bland abborrfiskare.

Beten kännetecknas av en snygg design, fina färger och framförallt, de leverer fisk! På spösidan har FKP-Gear mycket fina spön. De är väl anpassade för speciella fisketekniker och har en skön känsla vid både fiske och drillning av fisk. Spöna finns för både haspel och multirulle för att de skall passa just din favoritrulle. FKP-Gear har även utvecklar riggväskor och spöbag som är genomtänkta precis som övriga sortimentet.

FKP-Gear Spön

 • FKP-Gear Draugen D4
  Draugen D4 är ett mycket skönt haspelspö som beskrivs av många som en kastkanon som dessutom är mycket skön att drilla fiske med. Det är stor efterfrågan på Draugen D4 så beställ ditt spö i god tid.
 • FKP-Gear Draugen D3
  Draugen D3 är ett 6 fot långt spö. Det är smidigt att fiska med,både från båt och land.
 • FKP-Gear D4
  FKP-Gear D4 Draugen D3 är ett 6 fot långt haspelspö. Det är otroligt skönt och känns nästan som en förlängning på din arm

FKP-Beten

 • FKP-Gear JigLure, JL 1, 2 och 3
  FKP JigLure finns i modellerna JL1, JL2 och JL3. De två första modellerna är shadjiggar och JL3 är en vertikaljigg.
 • FKP-Gear VibLure
  VibLure är ett bete med mycket aggresiv gång i vattnet. Gången kan varieras beroende på vilket av de tre olika linfästena du använder. VibLure är ett mycket bra bete för abborre.
Mer
Visar 1 - 22 av 22 Produkter

1503 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.89 / 5
Se alla recensioner Miekofishing.se
Roger 2019/07/05
Bra
Mycket snabbt leverans
Bo Ask 2019/07/04
Superbra service och snabb lev.
Jag beställde spö, rulle och div beten. Snabb leverans, blev uppringd av personal för att en...
Michael Bergström 2019/07/03
Helnöjd
Snabb leverans och grym support. Tack! Här kommer jag att fortsätta handla.
Pia Kråvall 2019/07/03
Supersnabb leverans
Bra kundservice och snabb leverans
Stefan 2019/07/03
Nöjd
Snabb leverans. Jag är väldigt nöjd

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
7.50